Ny Femelle-blogger: Marika Bentzen

Marika Bentzen er 16 år og kommer fra Bergen. På fritiden liker hun å trene, danse, lese bøker, og være sammen med familie og venner. I sommer skal hun feriere både på Kreta og i Kroatia. Hun håper at hun også i fremtiden får reise masse, og hun har en drøm om å kunne hjelpe mennesker på veien.

Vi benyttet anledningen til å gjennomføre et lite intervju med vår nyeste Femelle-blogger:

Hva kan nye lesere forvente å lese om på bloggen din?
– På bloggen min kommer jeg til å skrive masse om mote og hverdagslige ting. Den vil også handle om hvordan jeg takler hverdagen med angst og depresjoner, og veien min til å finne ut hvem jeg er.

Marika er moteinteressert, og har alltid likt å eksperimentere med klær. Hun vil beskrive stilen sin som enkel og komfortabel. Se opp for freshe antrekksbilder på bloggen hennes fremover!

Femelleblogger: Marika Bentzen

Sjekk ut bloggen til Marika!

Hvorfor hadde du lyst til å blogge hos Femelle?
– Å blogge hos Femelle har for meg vært noe jeg lenge har ønsket å gjøre, svarer Marika. Hun sendte nemlig inn sin første søknad for flere år siden, da hun fremdeles var for ung for vår nedre aldersgrense på 16 år. – Grunnen er vel at jeg hadde lyst å bli en del av noe litt større en bare meg selv og bloggen min. I tillegg til det så har noen av favorittbloggerne mine blogget hos Femelle, og da satt jeg meg et mål om at jeg også, en dag, skulle gjøre det samme.

Hvem må vi følge på Instagram?
– Hmm, det er jo så mange fine Instagram-kontoer, og hvilke jeg liker best varierer veldig – men hvis jeg må velge en, så er det @mylifeaseva som inspirerer meg mest nå. Og @astridsofficial, jeg digger at hun er så ekte og har litt selvironi!

Marikas egen Instagram finner du på @marikabentzen. (Psst, ikke glem å følge @femelleno heller!)

Tusen takk for intervjuet, Marika, og lykke til med den nye bloggen din! Vi i Femelle gleder oss til å følge med på den, og håper at du vil stortrives her hos oss.

• • •

Har DU også lyst til å blogge hos oss og bli en del av den fine Femelle-gjengen? Vi er alltid på leting etter kreative jenter som liker å skrive og ta bilder! Les mer om hva vi ser etter i nye bloggere, og send oss en gjerne en uformell søknad hvor du forteller litt om deg selv. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul