Hipp Hurra for Norge <3

Skrevet av: Maren Eiane

”Tenk at nå er dagen her som jeg har lengtet etter!”

Gratulerer så masse med dagen til Norge og alle våre flotte lesere.
Håper dere alle får en fantastisk dag full av is, pølser, tog, sol (?), og tradisjoner.

Her er et lite innblikk i hva noen av Femelle jentene har planlagt for dagen! :)

 

Henriette

henr1ette

«Jeg driller så jeg skal opp 05:30 og drille i toget i hjembyen min, Fredrikstad! :) Resten av kvelden tilbringer jeg som regel med beina i grønnsåpe og joggebukse.»

 

Benedicte

benedicte

«Jeg! Står på bloggen hva jeg skal i natt, og hvordan det påvirker morgendagen. :) Skal være privat backstage-bartender for Morgan Sulele, Adrian Emile og resten av gutta i «innertier» i natt. På russefesten Drammenstreffet. Blir mest sannsynlig ekstrem kramperussefeiring i natt og mye søvn i morgen. På kvelden skal vi til er vennepar med en svær gjeng. Der venter pølsefest, champagne, beerpong og photoshoots!»

 

Kamilla

kamilla

«Jeg skal på champagnefrokost med klassen. Vi har siste eksamen på torsdag, og da er vi forhåpentligvis ferdigutdannede optikere alle sammen! Bortsett fra vitnemålsutdelingen blir dette den siste gangen vi samles alle sammen. Hva som skjer senere er jeg usikker på, tiden vil vise! :)»

 

Anja:

11289774_10153211732596049_343020973_n

«Champagnefrokost med vennegjengen klokken 09:00 med tidenes frokostbuffé ! Før vi tar turen inn til Stavanger i 12:00 tiden for dagsfylla, og feirer at vi elsker dette landet! :D»

 

Marlene

marlene

«Planen er å stå opp tidlig for å bake kake til sammenkomst hos svigers med oss og min familie. Etter å ha spist oss mette og sprekkeferdige på både ostekake, skillingsbollekake og sunn ostekake, går ferden videre ned i byen for å se på borgertoget og treffe litt kjentfolk på veien. Etter en hektisk og herlig dag går turen mest sannsynlig hjem, slappe av på sofaen før vi bestiller oss noe godt å spise, som en pizza eller noe fra sjappa borti gata. Kvelden blir avslutte i armkroken til mannen, med noe koselig på tv og et smil om munnen! :) Nok en nasjonaldag over, gratulerer med dagen Norge <3»

 

Silje

siljemuri

«Skal på champagnefrokost med venninnegjengen på en fantastisk gård, før vi skal inn til byen for å møte en god gjeng med kjentfolk og spise mer god mat! Kjenner jeg meg selv godt blir det allikevel tidlig hjem, gå fra penklær til joggedress på et blunk, og hive i meg noen siste godbiter med GOD samvittighet! :)»

 

Christina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

«Jeg skal arrangere champagnefrokost med de venninnene mine som er hjemme! :) Da blir det mimosas, rundstykker, deilig pålegg og frukt før vi skal en tur til Drammen for å se på toget og kose oss. Til lunsj / middag er det familiesamling hos tanten og onkelen min med mat og kaker, og kvelden avsluttes igjen med venninner og enda mer godt i glasset :) Hurra for Norge! <3»

 

 Mia

mia

«Starter dagen med Champagne frokost og gode venner! Etterfulgt av pølse- og kakefest sammen med familien. Gleder meg bigtime!»

 

Linn Isabell

linn isabell

«Jeg går opp tidlig, ser på barnekoret på skolen, og korpset. Ser når barnetoget går herfra, da jeg er nabo med skolen! Deretter blir det kanskje en liten tur til byen (hvis været tillater det) for å vise min Svenske kjæreste hvordan vi feier vår nasjonaldag! Spise god mat, søte fristelser og nyte dagen! <3»

 

Anita

anita

«Jeg skal feire min første 17.mai uten familien, som student i London hihi! Jeg og samboeren min skal ta en tur inn til Southwark Park imorgen tidlig, hvor det blir tog, norske pølser og vafler (forhåpentligvis), champagne, musikk fra Casa Murillo og mye kos i solen! <3»

Håper dagen blir super!
Hilsen oss i Femelle <3

 

Skrevet av: Maren Eiane

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul