.. Kristen Stewart!

Etter noen måneder bort fra rampelyset pga utroskandalen, har nå Kristen Stewart endelig begynt å komme seg ut blant media igjen. Denne gang i anledningen Paris Fashion Week.

I går formiddag var Kristen Stewart tilstede under visningen av Balenciagas visning av sin kvinnekolleksjon i Paris, og den 22 år gamle «Breaking Dawn»-stjernen så bedre ut enn på lenge.

Med nyfarget, rødlig hår og et helt antrekk fra Balenciaga viste Kristen frem at hun har det mye bedre nå enn tidligere. Dette helt sikkert pga hennes eks-kjæreste Robert Pattinson etter ryktene skal ha tatt henne tilbake etter utroskandalen mellom henne og Rupert Sanders. Ved Balenciaga-visningen hadde Kristen på seg et diamantsmykke som hun tidligere har fått i gave fra Robert, noe som helt sikkert symboliserer at de to er sammen igjen.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul