10 flotte morsdagsgaver

Den 8. februar skal vi feire alle mødres favorittdag – nemlig morsdagen, og vi hjelper deg selvfølgelig med å finne den perfekte gaven!

Verdens beste mamma fortjener helt klart en gave på morsdagen, men det er absolutt ikke lett å vite akkurat hva man skal kjøpe. Før du skal handle gave til kjæresten, kona, moren eller bestemoren din, så må du huske på at dette ikke er det samme som en bursdagsgave eller julegave. For mange holder det i massevis om man bare gir mammaen blomster som en oppmerksomhet, men de siste årene har det nok blitt mer og mer vanlig med noe ekstra. Derfor har vi funnet frem til ti forskjellige gavealternativer som garantert vil falle i smak hos enhver mamma.

Om du ikke blir helt fornøyd med gavetipsene nedenfor, fortvil ikke. Andre geniale gavetips som mor helt sikkert kommer til å sette pris på er gavekort, gjerne på hotell, restaurant eller spa!

morsdags-gaver
Print fra Handlegaten – 180kr, bokser fra Ellos – 249kr, hjerteskilt fra Handlegaten – 99kr, skjerf fra Cubus – 99kr, kopp fra Kremmerhuset – 39kr, morgenkåpe fra Cubus – 225kr, oppbevaringskurv fra H&M – 99kr, lykt fra Ellos – 199kr, duftlys fra H&M – 149kr og kopp fra Handlegaten – 210kr.

Bildekilde: Thinkstock

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul