En sniktitt på noe av julens vakre interiør

Ja, så er det bare oktober enda, men siden butikkene allerede har blitt fylt opp av herlig juleinteriør, så kan vi rett og slett ikke dy oss lengre. Sjekk bare ut disse fine nyhetene fra Skeidar.

Det er veldig tydelig at denne julen ikke kommer til å bli like rød og tradisjonell hos den nye generasjonen, da vi tydelig kan se at gull, lilla og sølv begynner å bli like populære julefarger som rødt. Denne julen kan du kjøre på med både tradisjonell, rustikk, hvit jul, eller kanskje til og meg en lett blanding? Valgene er så mange og å leke seg med interiør er vel enhver kvinnes favoritthobby, ikke sant?

Den såkalte «dyretrenden» med motiver og detaljer i form av elg fortsetter også utover vinteren, men i julen er det da selvfølgelig reinsdyr som gjelder, og en vakker, massiv krans på ytterdøren eller ved siden av peisen er et absolutt must for å sikre seg den koselige julestemningen.

Skeidar har fått inn så mye utrolig flotte interiørdetaljer til den kommende høytiden, og det ble faktisk grusomt vanskelig for oss i Femelle å plukke ut våre fire favoritter, men til slutt falt heldigvis vår elsk på to elger, et hvitt reinsdyr, to magiske hjerter og selvsagt den tradisjonelle lilla julepynten. Den må henge på treet i år også!

Bildekilde: Skeidar

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “En sniktitt på noe av julens vakre interiør

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul