Romantiske DIY til Valentine

Det finnes haugevis av fine DIY’s overalt på nettet, men for at du skal slippe å lete i kaoset, har vi funnet frem de 3 absolutt søteste.

14. februar er dagen hvor alle kjærester koser seg, drar ut på date og viser hvor mye de elsker hverandre. Kanskje du har lyst til å gjøre noe litt ekstra romantisk i år?

valentine-countdown

Nedtelling til Valentinsdagen
Gjør litt mer ut av Valentinsdagen i år og feir kjærligheten deres ved å skjemme bort hverandre hver dag i februar frem til selve dagen! Du finner inspirasjon og kort til utskriving på denne geniale siden.

valentine-date

Valentine Date Night Kort
Selv om dere kanskje bare skal være hjemme på Valentinsdagen i år, betyr ikke det at du ikke kan gjøre litt mer ut av det. Skriv ut dette supersøte hjertekortet og inviter kjæresten din til en romantisk kveld på sofaen med en film, popcorn og masse kyss og kos.

valentine-diy-tips-for-him

Kjærlighets-kuponger som gave
Dette vil garantert bli en stor favoritt blant alle menn, da de blant annet kan få kuponger på både kos, massasje, frokost på senga, blowjob, sex og mye, mye mer. Skriv ut disse herlige kupongene via denne nettsiden og stift dem sammen i enden. Hvor lenge tror du kjæresten din klarer å spare på disse? Hehe.

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul