Adele er gravid

Adeles ubestemte pause fra musikken kan vare litt lenger: I følge nettstedet ”Rollingstone” , har sangeren nettopp annonsert at hun er gravid med sitt første barn.

Jeg er glad for å kunngjøre at Simon og jeg venter vårt første barn sammen. Jeg ville at du skulle høre nyhetene direkte fra meg, selvsagt er vi over månen og veldig spent, men vennligst respekter vår erklæring på denne dyrebare tid. Hilsen alltid, Adele xx., skrev hun på sin offisielle hjemmeside

Faren til barnet er Adele kjæreste Simon Konecki, grunnlegger av den britiske flaskevann selskapet ”Life water”. Konecki(36), skilte seg fra sin første kone for fire år siden.

Adeles 2011 album 21 har solgt 9,3 millioner eksemplarer hittil. Hun har vært på en pause siden oktober i 2011, som hun fortsetter å gjenopprette fra kirurgi på grunn av en stemmebånd blødning.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Milan

Milan Botani er 24 år, er opprinnelig kurder, studerer journalistikk på Høgskolen i Oslo. Tilkallingsvikar hos Dagbladet og skriver saker for studentmagasinet Ergo, samtidig som hun også er utdannet motekonsulent. Du kan også følge henne på Instagram HER.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul