AMA’s vakreste kjoler

Det er langt ifra bare vinnerne og opptredene som skal dømmes etter gårdagens AMA.

På American Music Awards i går kveld ble det opptredener fra både Rihanna, Taylor Swift og Ke$ha, men om de alle leverte hundre prosent er en annen ting. Det samme gjelder for anledningens kjoler på den røde løperen. Noen imponerte stort, mens noen fikk oss til å gjespe høyt.

Pink rocket sitt grå hår og pyntet seg opp i en elegant, sort gallakjole. Selv om hennes kjole ser litt posete ut visse steder, var hun en fryd å se på den røde løperen. Vakre Katy Perry var kveldens største overraskelse. Stjernen som er vant til å sjokkere med sine antrekk, valgte å vise frem sin mer feminine side i en rosa, stroppløs kjole fra Badgley Mischka. Definitivt en look hun burde fortsette med litt oftere. En annen stjerne som også viste frem sin feminine side, var nydelige Julianne Hough i sin gjennomsiktige, sorte blondekjole.

Karakterer: Pink – 6, Katy Perry – 9, Julianne Hough – 8

Miley Cyrus overrasket også med sitt enkle, men glamorøse antrekk. Hennes stroppløse chiffonkjole hadde diskre perledetaljer, samt en veldig stor sløyfe bak med et vakkert, langt sjal. Miley fantastiske, hvite kjole fra Marchesa var definitivt en av AMA’s vakreste antrekk. Keri Hilson så ut som hun kun skulle på fest. Ikke noen wow-faktor fra hennes enkle, sorte kjole. Keri har en forkjærlighet for korte kjoler, men det skader vel ikke å eksperimentere litt? Årets beste country artist, Taylor Swift glitret i en vakker Collette Dinnigan paljettkjole. Til tross for at hun så fantastisk ut, var det noe som manglet. Noe litt mer unikt. Taylors stritte hår var heldigvis perfekt.

Karakterer: Miley Cyrus – 10, Keri Hilson – 4, Taylor Swift – 7

Den 10 år gamle popsensasjonen Willow Smith hadde på seg kun skreddersydde klær fra topp til tå, og var den som skilte seg mest ut på den røde løperen. Hennes knallgule belteerme så utrolig rått ut sammen med hennes grå playsuit og sorte boots. Willow hadde tydelig med x faktoren med på prisutdelingen i går. Både Fergie og Willow’s mor, Jada Pinkett Smith skilte seg også ut med sine antrekk. Fergie i sin blå og sorte paljettkjole med massive fjærskuldre fra indiske Falguni and Shane Peacock, og Jada i en antikk lignende kreasjon fra Emilio Pucci.

Karakterer: Willow Smith – 10, Fergie – 9, Jada Pinkett Smith – 9

Rihanna, Julianne Hough og Heidi Klum kom i nesten eksakte like kjoler. Heldigvis gikk Rihanna for en mer fargefull variant. Hennes røde, gjennomsikte Elie Saab kjole stod perfekt til Ri’s nedtonede, røde hår. Heidi Klum skuffet desverre litt i sin sorte kjole. Hennes midjebelte ødela litt for helhetsinntrykket. Jenny McCarthy derimot var som alltid veldig stilsikker, og rocket sin fargerike, enskuldrede silkekjole. Noe som desverre alltid går igjen er at hun heller ikke leverer den viktige wow-faktoren.

Karakterer: Rihanna – 10, Jenny McCarthy – 8, Heidi Klum – 7

Rockedatteren Kelly Osbourne var en fryd for øyet i sin sorte blondekjole, men hennes blonde hår lignet skuffende mye som en parykk for anledningen. Kelly hadde nok sett mye bedre ut om hun hadde farget det brunt. The City-stjernen Whitney Port kledde sin hvite og lilla, chiffon minikjole og var uten tvil en av kveldens best kledde kvinner. Hun ser alltid fantastisk ut! Den lange, flotte Tangled-stjernen Mandy Moore skuffet derimot litt. Hennes langermede, men superkorte kjole ble litt for anonym og kjedelig for anledningen.

Karakterer: Kelly Osbourne – 8, Whitney Port – 10, Mandy Moore – 5

Kveldens tre verste antrekk var det Christina Milian, Avril Lavigne og Ke$ha som hadde på seg. Den så å si alltid sukkersøte Christina Milian prøvde seg på noe nytt og vågalt. Desverre funket det ikke i det hele tatt. Avril Lavigne gikk derimot for sin samme kjedelige stil og viste frem at hun fortsatt kler seg som en rockejente (not a girl, not yet a woman?) Ke$ha prøvde fortsatt å rocke sin nye hanekam, men feilet nok en gang. Med sorte lepper, piggdekk lignende øyebryn og en kjole som minnet veldig om en søppelsekk, var hun AMA’s største skuffelse. Heldigvis leverte hun bedre med sin liveopptreden.

Karakterer: Christina Milian – 2, Avril Lavigne – 3, Ke$ha – 1

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

3 kommentarer om “AMA’s vakreste kjoler

  1. Uff, jeg likte ikke Willow Smith sitt antrekk, men Miley sitt derimot var virkelig toppen av kransekaka, hehe:)

  2. Willow Smith fortjente ikke en 10er! Den eneste grunnen til at hun fikk det er fordi hun er et barn, hadde det vært en annen (eldre), hadde hun fått strykkarakter. Nei, mote har dere ikke mye peiling på ;-)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul