Åpningen av Chanel Soho i NY

Det drøsset på med flotte kjendiser på åpningen av Chanel Soho butikken i New York i går.

Store navn som Karl Lagerfeld, Claire Danes, Rachel Zoe og Daisy Lowe var noen av de som var å se på åpningen. Mens noen stjerner gikk for unike og glamorøse kjoler, var det også de som kjørte det trygt med enkle og elegante antrekk – Alle fra Chanel selvfølgelig!

I slutten av artikkelen kan du se bilder fra den nye Chanel Soho butikken i New York.

Tyske Diane Kruger lekte seg med antrekkvalget, og så ut som en nydelig blomst i sin flotte minikjole. Diane kler alltid Chanel, og denne gangen var inget unntak.

Gossip Girl
-brunetten Leighton Meester var en av de som kjørte på med et trygt klesvalg. Hennes lekre sorte kjole fikk henne til å se sofistikert og voksen ut. Vanligvis er Leighton den som skiller seg mest ut, men det var fint å se denne siden av henne også. Det vakre statement-smykket ga antrekket det lille ekstra.

Den råflotte modellen Alexa Chung så fantatisk ut på åpningen i går. Både kjole, sko og sminke satt perfekt. Med katteøyne og nude lips var Alexa en av kveldens best kledde uten tvil.

Nok en Gossip Girl-skjønnhet møtte opp på åpningen. Denne gang Blake Lively. I motsetning til å vise frem sine lekre fordeler, ankom hun denne gang i en lang Chanel-couturekjole. Den vakre lillafargen passet perfekt til hennes solbrune kropp, og hun ble av den grunn automatiske kveldens dronning.

Daisy Lowe viste seg frem i en veldig gjennomsiktig hvit blondekjole, og kjørte på med en kåpe i blå fløyel. Hun så sukkersøt og trendy ut som vanlig.

Motekatastrofen Courtney Love var også på åpningen. Hun hadde på seg en fin grønn minikjole og matchet den opp med en veske i leopardmønster. Hva er det egentlig med denne kvinnen som får alt til å se mindre pent ut? Håret var bustete, holdningen var lat og helhetsinntrykket virket litt for trashy.

Claire Danes har den siste tiden vært en som har skilt seg veldig ut på den røde løper. På åpningen av Chanel Soho gjorde hun totalt motsatt. Hun kjørte på med en gjennomført fin stil, men antrekket ble alt for anonymt og kjedelig.

Vakre Rachel Bilson var en fryd å se på åpningen i går, med sin frynsete kjole og lekre hestehale. Antrekket hennes var gjennomført fra topp til bunn, og hennes flotte Chanel-clutch skapte en fin kontrast.

Julie Ordon så fabelaktig ut i hvit silkebluse og bukse i sort lær. Med utslått hår, perlebelte og leopardmønstret boots, fikk vi servert massevis av trender på samme tid uten at det ble for mye. Denne skjønnheten kan virkelig det å pynte seg for anledningen.

[cincopa 10751016]

Kilde: zimbio.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul