Ashley Greene på coveret av Asos

Ashley Greene viser seg frem på julicoveret av motemagasinet ASOS.

På bildene får vi se at hun rocket sin signaturlook – tøff jente med en søt stil. Hun har vært å se overalt i verden den siste tiden. Promoteringen av «Eclipse» har vært hektisk, men også nødvendig. Den 30. juni strålte hun på den røde løperen på Londonpremieren med sin Twilightkollega Nikki Reed.

Hun har delt mange av sine tanker rundt Twilight-hysteriet med Asos, og vi har tatt oss gleden av å låne tekst fra deres intervju med stjernen.

«Jeg freaket helt ut da de fortalte meg at jeg fikk rollen. Alt jeg tenkte var «dette kan forandre livet mitt». Jeg føler ikke at noen kunne ha forventet dette hysteriet. Det er galskap, og jeg må til tider ofte klype meg selv.»

Hun er også veldig snill og omtenksom når hun prater om sine Twilight-kollegaer. Hun forteller at det absolutt ikke er noen konkurranse mellom dem, og at hun er svært takknemmelig for akkurat det.

Det er heller ingen hemmelighet at Ashley Greene er svært glad i høye hæler. «Jeg elsker Jimmy Choo, selv om de er svært ubehagelig. Og Brian Atwood, de er jeg en stor fan av. Burberry hæler også, selv om jeg var jeg overbevist om at jeg kunne velte over i det siste paret jeg hadde på meg.»

Til fansen sin store skuffelse røpet hun lite om sin nye kjæreste, Brock Kelly. Vi får bare håpe at de har det godt sammen og at Ashley er lykkelig.

Se både en video og bilder fra hennes photoshoot med ASOS nedenfor.

[cincopa 10658184]

Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: ASOS

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Ashley Greene på coveret av Asos

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul