Ashley Greene i sexy Versace

Den alltid nydelige Ashley Greene strålte på den røde løperen i anledning ESPY Awards 2010.

Greene så veldig elegant ut i sin knallrøde kjole fra Versace sin vårkolleksjon 2010. Med detaljer som høy hals, sort armbånd og røde lepper viste Ashley at hun ikke bare kler å være sukkersøt, men også forførende sexy. Vi mistenker at hennes kjole hadde sett bedre ut hvis hun hadde satt opp håret sitt. Da hadde den stilige halsen på kjolen fått mer oppmerksomhet. Hennes sorte pumps fra Brian Atwood kledde henne perfekt, som alltid, og den mørkegrå clutchen fra Raven Kauffman sin couturekolleksjon la virkelig den siste avgjørende finishen på hennes sexy antrekk for anledningen.

Stjernen gikk for en «hard» look med sin stroppløse kjole fra Isaac Mizrahi på MTV Music Awards forrige måned, og gjorde det totalt motsatte på L.A premieren av «The Twilight Saga: Eclipse». Der var hun kledd som en gudinne i sin couturekjole fra Alexis Mabille.

Ja, er det noe denne vampyrstjernen kan, så er det å eksperimentere med forskjellige moter og designere. Hun er i ferd med å bli et av verdens største moteikoner, og det med veldig god grunn.
[cincopa 10671722]

Kilde: eonline.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul