Ashley Greene med nytt hår

Det hersker ingen tvil om hva som er både høstens og vinterens viktigste, og ikke minst, lekreste farge. Nemlig burgunder.

Fargen er å se på alt av klær og tilbehør denne sesongen, og ikke minst på alle og enhver. Den flotte og stilsikre skuespilleren Ashley Greene er selvfølgelig med på motene, og har virkelig gått all in denne gangen. I helgen ble hun observert ute i New Yorks gater med nytt hår. Hun har farget håret i en nydelig burgunder farge, og hun så råstilig ut.

Promoteringe av Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2 er allerede I gang, og senere denne uken reiser Ashley til Sør-Afrika for å promotere. Nå gjenstår det bare å vente og glede seg til premieren av storfilmen i Norge 18. november.

Billettsalget åpnet søndag 21.10 klokken 09.00, men billettene til midnattspremieren natt til torsdag 18. november er allerede utsolgt. Du kan derimot fortsatt sikre deg billetter til resten av premierehelgen dersom du er raskt ute.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Charlotte Olsen

Charlotte er ei livsglad jente på 20 år som bor i Oslo og studerer markedsføring. Hun er glad i å skrive, og målet er å starte sitt eget magasin for kvinner en gang i fremtiden. I mellomtiden deler hun gjerne sine tips og gode råd på Femelle.no og på bloggen, charlotte.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul