Audi & Chopard party i L.A

Audi & Chopard inviterte til fest i går kveld og startet med det nedtellingen til den storslåtte Emmy prisutdelingen som skal foregå til helgen.

Dette var den første rød løper eventen opp mot Emmy utdelingen, og forventningene var selvfølgelig litt for store for kveldens antrekk.

Jessica Lowndes fra Beverly Hills serien «90210» var uten tvil kveldens best kledde. Hun hadde på seg en nydelig gull-brun kreasjon fra Matthew Williamson. Det knalloransje beltet satte virkelig prikken over i’en med dette antrekket. Jessica valgte også helt riktig ved å ha håret oppsatt i en hestehale til denne looken.

Jayma Mays så bedre ut enn noen gang før i sin flotte minikjole fra Christian Cota sin sommerkolleksjon 2010. Med en bar skulder, oppsatt hår og et hvitt smil virket hun veldig trygg og avslappet på den røde løperen. Jayma har også på seg «Wagner» pumps fra Brian Atwood. Mange kjendiser har blitt sett i disse, men de blir aldri kjedelige.

Hun hadde selvfølgelig også på seg smykker fra Chopard siden de holdte begivenheten.

Flotte Nicole Scherzinger kledde seg opp i en helsort cocktailkjole for anledningen. Kjolen hadde nydelige, men samtidig enkle detaljer. Sangerinnen fikk mange beundrende blikk med sitt vakre smil og uimotståelige utseende. Hun hadde også på seg fantastiske øredobber fra Chopard.

20 år gamle Andrea Bowen fra suksess-serien «Desperate Housewives» var også kledd i sort for anledningen. Til tross for hennes lekre positurer, så var det noe som ikke helt funket med dette antrekket. Hun skulle mikset det opp litt med noen accessoarer med andre farger. Kanskje armbånd og clutch i sølv hadde passet bedre. «Noe» mangler før hun har «wow»-faktoren. Uansett, så var hun en fryd å se på den røde løperen med sitt flotte smil.

Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul