Auksjonerer bort ikoniske Spice Girls klær

I auksjonen finner vi blant annet Sporty spice sine adidas bukser, Baby spice sine søte kjoler, og Scary spice sin leopardprint jumpsuits.

Victoria Beckham fortalte til den britiske avisen The mirror at hun har samlet på sine Spice girls antrekk for å gi de videre til datteren Harper, men at hun også er glad for å overlevere noen for en god sak.

– Jeg har alle mine kostymer fortsatt. Jeg kan ikke vente til Harper begynner å vokse litt slik at hun kan ha noe. Men resten ønsker jeg å sette opp for veldedighet, det tror jeg ville være en fantastisk ting å gjøre, sa hun.

Geri Halliwells ikoniske britisk flagg-kjole, vil dessverre ikke bli lagt ut for salg siden den for tiden eies av Hard rock café i Las Vegas.

Spice girls gjenforening
Åpningen av aksjonen vil skje den 27.november i London, etter åpningen av musiklaen ”Viva forever”. Musikalen er basert på Spice girls sine største hits. Alle inntektene fra aksjonen vil gå til veldedige organisasjoner som Redd Barna og Barn i nød.

Ginger, Baby, Posh, Sporty og Scary spice solgte mer enn 75 millioner album på 90-tallet, og fikk en hel generasjon jenter verden over til å rope ”Girl Power”.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Milan

Milan Botani er 24 år, er opprinnelig kurder, studerer journalistikk på Høgskolen i Oslo. Tilkallingsvikar hos Dagbladet og skriver saker for studentmagasinet Ergo, samtidig som hun også er utdannet motekonsulent. Du kan også følge henne på Instagram HER.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul