Avslappet stilikon i Europa

De siste ukene har Cameron Diaz promotert sin nye film «Bad Teacher» i Europa.

Med en noe uvanlig, sexy rolle i «Bad Teacher», overrasket Cameron med sine sofistikerte klesvalg på promoteringen både i Tyskland, Spania, Russland og London. Stjernen stilte i lårkorte, pyntede antrekk, men i Moskva følte hun seg nok pyntet med et par stilige jeans, som hun selvfølgelig pyntet opp med en kremhvit Chaneljakke. Det er ingen tvil om at Cameron liker å holde stilen sin trendy, men avslappet.

Så langt i promoteringsturneèn har Cameron blitt sett i designere som Akriz, Chanel og Emilio Pucci. Sistnevnte er foreløbig Femelles favoritt fra da hun besøkte London den 16. juni. Hennes lårkorte, stripete gullkjole fikk virkelig vist frem 38 åringens flotte former.

Et klesplagg absolutt alle jenter burde kle seg i denne sommeren, er den populære, korte jumpsuiten. Cameron så rålekker ut i Madrid da hun hadde på seg et hvitt eksemplar av sommerens «must have». Vi i Femelle har forelsket oss helt i Nelly.com sin Tina Jumpsuit fra Jeane Blush, og den koster bare 379kr. For et kupp!

Bildekilder: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Avslappet stilikon i Europa

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul