Babylykke for det nygifte paret

Det nygifte paret Penélope Cruz og Javier Bardem venter sitt første barn sammen.

Det amerikanske magasinet Life & Style var de første som informerte omverden om at paret hadde giftet seg, og i følge dem ønsket det spanske stjerneparet å gifte seg nå i god tid før babyen kommer neste år.

De giftet seg forrige måned i hjemmet til en god venn, og hadde kun deres nærmeste familie sammen med seg. Paret begynte sin flørt i 2007 da de møttes under innspillingen av «Vicky Christina Barcelona», hvor Penélope spilte Javier sin ustabile, men også veldig sexy eks-kone.

Cruz og Bardem har alltid vært diskre og holdt sitt forhold så skjult som mulig. Selv om de ikke har bekreftet sin kjærlighet for hverandre tidligere, kom det ikke som et stort sjokk at de etter så mange år med mistanker endelig giftet seg. De er et utrolig vakkert par, og det ser ut til at de gjør hverandre veldig lykkelige.Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: PR Photos

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul