Bildespesial: Much Music Video Awards 2010

Much Music Video Awards Show 2010 har nå endelig begynt, og Femelle.no har selvfølgelig bildeoppdateringer fra den røde løperen.


God som gull: Den usedvanlig vakre «Twilight»-stjernen, Ashley Greene ankom showet i høy hestehale og både kjole, øredobber og armbånd i gull. Stjernen så utrolig flott ut i sin stroppløse kjole fra Isaac Mizrahi sin høstkolleksjon 2010.


Trio: Kellan Lutz og Xavier Samuel poserte med glede sammen med sin kollega, Ashley Greene.


Turkis: Katy Perry hadde en underlig kjolekreasjon fra Ashish sin sommerkolleksjon på seg, men alt kler den smukke. Hun så helt fantastisk ut med sitt hvite smil og beige pumps.


Fargerik skjønnhet: Whitney Port strålte i sin flotte kirsebærkjole fra Moschino sin sommerkolleksjon 2010. Hun tok seg god tid til autografsignering og snakket mye med fansen sin.


Dårlig holdning: Ke$ha skuffet voldsomt på den røde løperen. Det var nesten ikke et eneste smil å få, og stjernen så til og med full ut. Overlegne damer liker vi ikke.


Rocka: Den sukkersøte «90210»-stjernen, Shenae Grimes prøvde seg på en litt tøffere look i sin sorte lærkjole. Selv om hun ikke helt klarte å fremstå som en «bad girl», så kledde hun den rocka stilen. Dette vil vi se mer av Shenae!


Vakker humørspreder: Jessica Szhor fra «Gossip Girl» mikset rødt, gult og hvitt for anledningen i sin glitrende kjole fra Jenny Packham sin høstkolleksjon 2010. Humøret hennes var helt på topp.


Avslappet: Tenåringsidolet, Justin Bieber koste seg på den røde løperen. Den grå blazerjakken og de lyse jeansene gjorde antrekket hans perfekt. Med de brune øynene og glatte håret, er det forståelig at jentene hyler og skriker etter han. Justin er søt som et sukkertøy.


Klassikeren: Den mørke skjønnheten, Nina Dobrev fra serien, «The Vampire Diaries» gikk for en marineblå kjole fra sommerkolleksjonen til Tadashi Shoji. Et trygt, men samtidig veldig passende klesvalg for anledningen. Hun så smashing ut!


Stjernedryss: Nina Dobrev tok seg også tid til å posere sammen med både Jessica Szhor og Shenae Grimes.


Flørtete: «The Hills»-stjernen, Kristin Cavallari hadde på seg en nydelig sølvfarget kjole. Med sorte pumps og neonrosa negler var hun absolutt den desidert vakreste på showet.

Hvem var best kledd på den røde løperen?Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Bildespesial: Much Music Video Awards 2010

  1. Likte veldig godt kjolen til Ashley Greene. Og Nina Dobrew så søt ut som alltid! Var det en kjole jeg ikke likte så godt må det være Jessica Szhor sin…

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul