Breakthrough Awards best kledde

På Breakthrough Awards for noen dager siden drøsset det på med vakre kjendiser. Vi i Femelle har plukket ut de tre best kledde for kvelden!

Den alltid fantastiske AnnaLynne McCord møtte opp i en vakker grønn minikjole fra Herve Leger. Hun er ofte å se i denne type kjoler, men hun stråler bare mer og mer for hver gang. Det er umulig å bli lei av denne nydelige skuespillerinnen fra «90210». Hun vant en pris for sin enestående skuespillerprestasjon.

Fabelaktige Jessica Szhor fra «Gossip Girl» tok virkelig hennes skjønnhet til nye høyder i denne sorte og gjennomsiktige minikjolen fra Ruuby Smallbone. Den er selvfølgelig ikke helt gjennomsiktig, men den skal se ut som den er det. Kjolen viser frem Jessicas flotte brunfarge, og valget om å ha håret løst gjorde helhetsinntrykket perfekt. Jessica vant også en pris for årets beste gjennombruddsrolle.

Dianna Agron har vært lite å se på den røde løperen i det siste, men hun tok seg heldigvis tid til å komme på Breakthrough Awards. Den vakre «Glee»-stjernen tok igjen for de gangene hun har vært savnet med dette flotte antrekket fra Carolina Herrera. Dianna vant prisen for beste nykommer, og det med god grunn.

Hvem synes DU var kveldens best kledde av disse tre?Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

4 kommentarer om “Breakthrough Awards best kledde

  1. Isteden får å skrive kun hvem jeg synes er best, skriver jeg alle tre og hva jeg syntes om antrekket.
    Nr. 1: Fantastisk antrekk, men litt «stygg» grønnfarge. Styggkul.
    Nr. 2: Dette var supert arbeid. Kunne vært litt mer «spennende», men det får gå.
    Nr. 3: Uff. Ikke spesielt «bra» antrekk. Likte ikke at kjolen ikke stoppet ved blomstermønstret.
    Den beste var Jessica Szhor.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul