Britney er tilbake for fullt

Britney Spears fronter Harpers Bazaars nye magasinutgave for Juni måned, og informerer alle om at hun er tilbake for å bli.

På de nye bildene av popstjernen, ser hun uten tvil bedre ut enn noen gang før. Britney er kledd opp i forskjellige sorte antrekk, omgitt i solfylte og fargerike omgivelser. Det lyser lykke av sangerinnen, og det er kanskje ikke så rart med tanke på hvor god omtale hennes nyeste album «Femme Fatale» mottar for tiden.

I intervjuet deler hun sine beste og verste moteøyeblikk. Hun innrømmer at hennes verste motekatastrofe var for ti år siden på Billboard Awards, hvor hun hadde på seg et så å si helt oransje antrekk. Looken hun har vært mest fornøyd med var derimot i anledning Grammy Awards i 2002. Der hadde hun langt krøllet hår og en elegant, rød gallakjole på seg.

Stjernen fortalte også at hun er en stor Rihanna-fan. «S&M» og «Only Girl (in the world)» er to av hennes store dansefavoritter. Hun skryter også av andre artistkollegaer, blant annet ser hun opp til Jennifer Lopez, og innrømmer at hun godt kunne tenke seg å være dommer i Amerikanske Idol.

Britney avsluttet det åpenhjertige intervjuet med å si at hun er helt normal, og føler seg akkurat som absolutt alle andre.

Nedenfor kan du se bildene fra Britney Spears sin photoshoot med Harpers Bazaar.

Kilde: Harpers Bazaar
Fotograf: Alexi Lubomirski

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Britney er tilbake for fullt

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul