Britney har blitt designer

Hun har fulgt oss helt siden barndommen med sine hits. Samtidig har vi også sett henne gå fra uskyldig tenåring til å bli en sirkusartist for paparazzien.

Nå ser det heldigvis ut som Britney Spears er kommet på rett kjøl igjen. Sammen med Candies satser hun (som så mange andre kjendiser) på å bli designer.

“Jeg vil designe klær som både jeg og mine fans vil bruke. Det er det viktigste for meg”, fortalte Britney til WWD. “ Jeg vil lage hverdagsklær, men også kjoler man bruker når man skal ut på byen”.

Det hele startet da Britney møtte design-teamet for Candie´s og Kohl´s. De laget prøver, tegninger og til slutt designet de en hel kolleksjon. ”Jeg fikk godkjenne hvert eneste plagg i kolleksjonen. Det var moro,” uttalte den ferske designeren.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Dette har stjernen sagt om sin egen kolleksjon: ”Jeg elsker denim, så jeg måtte sørge for å ha et par denimbukser i kolleksjonen. Min personlige stil er en blanding av komfortabel og flørtete”, forteller hun til InStyle.com. ”Jeg elsker søte små kjoler, men også komfortable gensere og jeans”.

Av tilbehør kan vi forvente oss store kjeder og øredobber.

Varene er foreløpig kun tilgjengelig i Amerika på Kohl´s butikker, og selvsagt på Kohls.com. Kolleksjonen ble allerede lagt ut for salg den 1. Juli.

[cincopa 10663544]

Ville du kjøpt klærne til Britney?

Kilde: Stylenews.com, kk.no
Bildekilde: Candies.com

Skrevet av: Femelle

6 kommentarer om “Britney har blitt designer

  1. jeg har alltid värt en stooor fan av Britney, og jeg syntes det er kjempe bra at hun kommer med en kleskoleksjon. Kjempe fine klär, stå på Britney <3 !

  2. ja det kunne jeg vel, bryr meg ikke om det er britney eller madonna som lanserer likevel. liker jeg klærne så er det det som teller ;)

  3. Denne dama er da ikke akkurat kjent for å ha god klessmak? Med puppene flagrende fritt, grorudpalme, UGGs støvler kombinert med hotpants, slitne singleter, ukledelige lesebriller osv osv.. Nei gi meg heller noe fra designserien til Sienna Miller eller Penelope Cruz, de bruker hvertfall truser….

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul