Brudd mellom Zac og Vanessa

Forholdet mellom Vanessa Hudgens og Zac Efron er nå over etter fire år sammen.

I følge E! Online har en trygg kilde uttalt at forholdet mellom Zac Efron og Vanessa Hudgens er over. De to møttes under innspillingen av Disney musikalen High School Musical, og har vært sammen i hele fire år.

Ikke utroskap
Kilden fortalte til E! Online at det ikke var noe dramatisk grunn til hvorfor forholdet plutselig var over.
– It’s nothing dramatic. There’s no third party involved.

En annen kilde fortalte også at dette ikke kom som noe stort sjokk, og at det nærmest var forventet på grunn av at Vanessa og Zac har holdt sammen så lenge. Heldigvis uttalte begge kildene at de to fortsatt er veldig nære venner og at de var enige om bruddet.

Opptatte stjerner
For tiden er både Zac og Vanessa i gang med hvert sitt filmprosjekt. Efron er i New Orleans hvor innspillingen av The Lucky One foregår, mens Hudgens spiller inn eventyroppfølgeren Journey 2: The Mysterious Island på Hawaii.

Nå gjenstår det bare å vente for å se om Vanessa eller Zac bekrefter hva kildene har informert E! Online om.Kilde: e!online

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Brudd mellom Zac og Vanessa

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul