CFDA Fashion Awards i NY

Hollywoods største stjerner støttet sine favorittdesignere ved CFDA Fashion Awards i New York i går.

Med en uendelig lang gjesteliste var det et arrangement ingen kunne gå glipp av. Lady Gaga fikk den store hedersprisen «Fashion Icon of The Year», og innrømte i talen sin at hun ikke en gang kunne forstå at de ønsket å ha henne der. Mary Kate og Ashley Olsen var nominert for «Swarovski Award For Womenswear», men måtte se seg slått av Prabal Gurung. Hele listen over kveldens vinnere kan du finne nedenfor.

På søndag ble det holdt MTV Movie Awards, men «Twilight» stjernen Ashley Greene kunne ikke delta. Hun valgte heller å feire bryllupet til sin venninne, og det beviser vel hvor trofast og jordnær Ashley er. Heldigvis hadde hun mer enn nok tid til å møte opp på CFDA Fashion Awards i New York – slik som veldig mange andre. Femelle har (selvfølgelig) bedømt kveldens kjoler.

Fargerike Ashley Greene ankom prisutdelingen i Michael Kors fra topp til tå, og så helt fantastisk ut med både midtskill og rosa tånegler.

Den råvakre Victoria Secret modellen Karolina Kurkova møtte opp i et av kveldens mest omtalte antrekk. Hennes grønne paljettkjole fra Atelier Swarovski hadde en dyp utrigning, men også en fabelaktig hette som gjorde antrekket unikt og spesielt.

Lady Gaga ankom i et noe spesielt antrekk, med grønn parykk og selvsagt sine sorte, signaturhæler. Med lange negler og lepper i blodig rødt, klarte Lady Gaga nok en gang å stå for kveldens sprøeste antrekk.

«Spider-Man» stjernen Kirsten Dunst så ut til å kjede seg like mye som vi gjør over antrekket hennes. Kirstens Patrik Ervell dress ble betydelig mindre pen å se på ,av at stjernen ikke en gang klarte å gi fra seg så mye som et lite smil.

Sprekkferdige Jessica Alba tok med seg gravidgløden på den røde løperen, og sjarmerte alle i sin fargerike Diane von Furstenberg kjole. Å mikse to knalle farger som oransje og lilla hadde kanskje sett vågalt ut i fjor, men i år er det akkurat perfekt!

24 år gamle Ashley og Mary Kate Olsen så som vanlig stilsikre ut. Denne gang i matchende vesker fra The Row, og smykker fra Cartier. Mary Kate satset på en gullfarget Chanel jakke og et sort skjørt fra tvillingenes egen kleskjolleksjon, The Row. Ashley valgte selvfølgelig også å fronte sitt eget merke med en lyseblå kjole.

«90210» stjernen Shenae Grimes ankom prisutdelingen i sort bukse og matchende sexy korsett. Liv Tyler derimot gikk for en fargerik minikjole fra Proenza Schouler, som også var designeren bak alle hennes accessoarer for kvelden. Moteikonet Chloë Sevigny hadde på seg en tofarget kjole og tilbehør fra sin egen kolleksjon, Chloe Sevigny For Opening Ceremony.

Smellvakre Amber Heard pyntet seg opp i en hvit knekort kjole, med påsydde, sorte blomsterdetaljer, samt et vakkert kremfarget belte fra Cynthia Rowley.

Med nybleket hår, midtskill og en råflott asymmetrisk kjole fra Behnaz Sarafpour, var «Gossip Girl» skjønnheten Katie Cassidy definitivt en av kveldens vakreste på den røde løperen i går.

Orlando Bloom’s vakre kone, Miranda Kerr så ut til å storkose seg på prisutdelingen i sin lekre, sorte kjole fra Michael Kors. Marcia Cross valgte derimot å gå for et litt mer glittrende antrekk, nemlig en blå Pamella Roland jumpsuit, dekket av paljetter. Kerry Washington valgte (heldigvis) å gå for et litt mer diskrè antrekk. Denne gang i en hvit minikjole fra Calvin Klein.

Liste over årets vinnere:

Womenswear Designer of the Year

Nominees: Alexander Wang, Jack McCollough and Lazaro Hernandez for Proenza Schouler, Marc Jacobs
Winner: Jack McCollough and Lazaro Hernandez for Proenza Schouler

Menswear Designer of the Year

Nominees: Michael Bastian, Patrik Ervell, Simon Spurr

Winner: Michael Bastian

Accessory Designer of the Year

Nominees: Alexander Wang, Jack McCollough and Lazaro Hernandez for Proenza Schouler, Reed Krakoff

Winner: Alexander Wang

Swarovski Award for Womenswear

Nominees: Joseph Altuzarra, Ashley Olsen and Mary-Kate Olsen, Prabal Gurung

Winner: Prabal Gurung

Swarovski Award for Accessory Design

Nominees: Alejandro Ingelmo, Eddie Borgo, Jason Wu, Pamela Love

Winner: Eddie Borgo

Swarovski Award for Menswear

Nominees: Alexander Wang, Phillip Lim, Robert Geller

Winner: Robert Geller

Geoffrey Beene Lifetime Achievement Award

Marc Jacobs

CFDA Board of Directors Special Tribute

Arthur Elgort

Fashion Icon Award

Lady Gaga

Eugenia Sheppard Media Award

Hilary Alexander of The Telegraph

Eleanor Lambert Founders Award

Hal Rubenstein of InStyle

International Award

Phoebe Philo for CélineBildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul