Det nye «IT» paret

Nå er det endelig hundre prosent offisielt – «90210»-divaen og «Twilight»-vampyren er et par!

På feiringen til AnnaLynne sin bursdagsfest hos Wet Republic, møtte de to turtelduene opp hånd i hånd, og poserte med store smil for fotografene. Både AnnaLynne og Kellan var kledd i behagelige og sommerlige antrekk. AnnaLynne så sukkersøt ut i sin lyse jeansshorts og naturlige sminke.

McCord fylte hele 23 år gammel og ser ut til å elske sitt liv som kjendis, rik og vakker. Hun har også bena plassert godt på jorden. Sammen med sin kjæreste har hun satt seg et mål for å samle sammen nesten 400 000kr til et prosjekt hun bryr seg mye om. Nemlig å gi pengene pog støtte til de blinde. Et skikkelig flott tiltak av AnnaLynne!

Ut i fra bildene nedenfor å dømme, er det tydelig at Kellan og «90210»-stjernen har varme følelser for hverandre. De er desidert et av Hollywood’s største «IT» par nå!


[cincopa 10675370]Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Det nye «IT» paret

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul