Do Something Awards 2010

Hvert år holdes det en minnerik aften hvor folk hedres for deres engasjement for å bedre verden.

Do Something Awards er en prisutdeling hvor de hedrer fem nominerte for deres engasjement innen sosial endring. Årets show ble holdt i går kveld, og med artister som Natasha Bedingfield, Lifehouse og Travie McCoy og Bruno Mars på scenen ble det en minnerik aften.

Det var den morsomme cheerlederdamen fra «Glee», Jane Lynch som var kveldens vert, og sammen med alle inviterte sørget hun for at kvelden ble fokusert på å forandre verden til et bedre sted for alle. Det var rart, men også veldig hyggelig å se en annen side av Jane.

De fem nominerte som ble tildelt 60 000kr hver var:

– Micaela Connery, 23, Hartford, CT
– Jacqueline Murekatete, 25, New York
– Wilfredo Perez Jr., 23, Providence
– Mark Rembert, 25, Wilmington
– Jessica Posner på 23 fra Middletown ble den heldige vinneren av hele 600 000kr for sitt engasjement.

Kjendiser fra varierte kategorier ble også hedret for deres engasjement. Tv-serien «Glee» vant en pris for for beste serie, Jonas Brothers for beste band, Hannah Teter for beste idrettsutøver, Kathy Griffin for beste komiker og Alyssa Milano for sitt Twitter engasjement. Med hennes hjelp ble over 500 000kr donert til folk som ble rammet av flom. For et fantastisk tiltak! En verdig vinner uten tvil.

[cincopa 10677875]
Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul