Elegant prisutdeling i Hollywood

Med store smil og vakre kjoler strømmet stjernene på ved årets 14. Hollywood Awards Gala på Beverly Hilton Hotel.

Den røde løperen var så å si overfylt ved søndagens prisutdeling i Hollywood. Nesten alle de største og mest talentfulle skuespillerne var der, og de så alle fantastiske ut. Milla Jovovich var uten tvil en av de vakreste for anledningen i sin oransje gallakjole fra Temperley London. Hun poserte i hytt og pine for fotografene, så det var tydelig at hun elsket kjolen hun hadde på seg. En annen kvinne som også skilte seg ut var 44 år gamle Halle Berry. Hun valgte å komme uten sin bedre halvdel denne gang, men var en fryd å se på i sin glitrende paljettkjole.

Million Dollar Baby brunetten Hilary Swank har vunnet en Oscar hele to ganger, og hennes antrekk i går beviste hvorfor. Ikke bare på grunn av at hun er en fabelaktig skuespiller, men fordi hun ser smashing ut også. Hilary hadde på seg en brodert Georgio Armani kjole i en smashing rød farge. En av Sveriges største skuespillere Noomi Rapace var selvfølgelig også å se på begivenheten. Hun var definitivt en av kveldens best kledde i sin lekre hvite cocktailkjole fra Alexander McQueen. Denne jenta begynner virkelig å gjøre et stort navn av seg i Hollywood, og hun kledde den sukkersøte looken hun viste frem på prisutdelingen i går.

Andre stjerner som også var selvskrevne gjester i går var Mila Kunis i en sort kjole fra Monique Lhuillier, Leighton Meester ble kledd opp i Elie Saab, søte Carey Mulligan viste frem en mer voksen side av seg selv i en mørkerød silkekjole fra Giles, og Minnie Driver gikk for en trygg sort kjole fra Paul & Joe.

En liste over prisutdelingens vinnere kan du finne hos celebrity-gossip.net.

Kilde: imdb.com, justjared.buzznet.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Elegant prisutdeling i Hollywood

  1. Sandra: Om du hadde lest neste setning, så hadde du forstått hva jeg mente. «Ikke bare på grunn av at hun er en fabelaktig skuespiller, men fordi hun ser smashing ut også.» Hun har selvfølgelig fått to Oscar for sine filmprestasjoner. Ta nå ikke alt så blodig alvorlig. :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul