Emmy Awards flotte kjoler / Del 1

Hvert år holdes en storslått prisutdeling som er filmindustriens største høyepunkt. Nemlig Primetime Emmy Awards.

Jimmy Fallon var årets morsomme vert og sammen med mange andre kjendiser presenterte han er fantastisk show for det 62 året på rad.

Annonseringen av vinnerne kommer i en egen artikkel senere i dag. I mellomtiden kan du sjekke ut 19 av de fantastiske kjolene fra årets Emmy Awards. Nedenfor starter første del.

Imponerende nybegynner
Den vakre «Glee»-stjernen Dianna Agron så ut som en nydelig dukke i denne flotte kjolekreasjonen fra Carolina Herrera. Dette var første gangen på Emmy Awards for Dianna, og hun imponerte stort!

Denne blondekjolen fra Carolina Herrera var en av kveldens mest unike.

Vakker vampyrkone
førfesten til Emmy utdelingen hadde «True Blood»-stjernen kledd seg opp i en rød minikjole fra Preen. På den røde løperen i går kom hun i den rake motsetningen. Nemlig i en sort gallakjole med lekre gulldetaljer fra Alexander McQueen sin sommerkolleksjon 2010. Anna så ut som en nydelig krigerprinsesse i denne lekre kjolen.

Hun koste seg på den røde løperen med sin ektemann og «True Blood»-kollega Stephen Moyer. Det nygifte paret har kun øyne for hverandre.

Eksotisk skjønnhet
Kim Kardashian kom kledd i en vakker hvit silkekjole fra Marchesa. Halsen hadde flotte detaljer som minte mye om antikkens tid. En flott look for Kim.

Fryktløs fashionista
Kveldens mest fargerike kjole stod January Jones bak. Hun jobber ikke med noen stylist, så kveldens kjolevalg er hennes egen fortjeneste. Hun så helt fantastisk ut i sin blå kjole fra Versace sin sommerkolleksjon 2010. Kjolens lange slep fikk January til å se ut som en prinsesse.

Elegant og trygg
Claire Danes strålte i sin glitrende gallakjole fra Armani Couture sin høstkolleksjon 2010. Kjolen viste frem hennes flotte former og fikk samtidig frem hennes vakre øyne. Hun vant en Emmy for beste kvinnelige hovedrolle i en miniserie eller film for sin prestasjon i HBO-serien «Temple Grandin».

Forventet mer
Sarah Hyland fra «Modern Family» tok nok pusten fra mange da hun viste seg frem i denne kjolen fra Pamella Rolands høstkolleksjon 2010. Fargevalget på kjolen ble kanskje litt for kjedelig. Kjolen hadde sett fantastisk ut på henne i rødt.

Sexbomben
Jayma Mays fra «Glee» var den som overrasket mest på den røde løperen. Hun ligner ikke på seg selv i det hele tatt. Jayma hadde virkelig skrudd på glamourfaktoren for denne kvelden. Hun så sexy ut i sin marineblå stroppløse kjole fra Burberry Prorsum.

En av kveldens mest gjennomførte antrekk.

Klassisk skjønnhet
Nygifte Emily Blunt strålte i en tynn lyselilla kjole fra Dior. Hun skilte seg ikke noe spesielt ut på den røde løperen, men hun var vakker som alltid.

Voksen rockestjerne
Slanke Kelly Osbourne hadde på seg en nydelig sort gallakjole fra Tony Ward. Hun så både voksen og elegant ut, så dette antrekket får hun virkelig full pott for. Kjolen fikk virkelig vist frem hennes flotte former.

Gledelig gjensyn
Den 34 år gamle «Felicity»-stjernen strålte i sin rosa halter-neck Scherrerkjole fra Decades. Hun kjørte på med en enkel look med oppsatt hår, pumps fra Jimmy Choo og clutch fra Judith Leiber.

Keri Russell har ikke vært så mye å se på tv eller film de siste årene, så vi får nyte synet av henne på den røde løperen.

Kilde: imdb.com, gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images, PR Photos

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Emmy Awards flotte kjoler / Del 1

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul