Emmy Awards flotte kjoler / Del 2

Hvert år holdes en storslått prisutdeling som er filmindustriens største høyepunkt. Nemlig Primetime Emmy Awards.

Jimmy Fallon var årets morsomme vert og sammen med mange andre kjendiser presenterte han er fantastisk show for det 62 året på rad.

Annonseringen av vinnerne kommer i en egen artikkel senere i dag. I mellomtiden kan du sjekke ut 19 av de fantastiske kjolene fra årets Emmy Awards. Her kan du se de første ti kjolene, og nedenfor starter andre del.

Skuffende modell
Mange forventet nok at supermodellen Heidi Klum skulle bli en av kveldens best kledde på Emmy Awards, men i denne lårkorte kjolen fra Marchesa ble hun desverre en av kveldens verste. Kjolen var vakker, men Heidi klarte ikke å overbevise med den i det hele tatt. Det eneste hun fikk vist frem var hennes lange ben og et flott statement-smykke fra Lorraine Schwartz.

Talentfull gudinne
Jewel opptrådte ved kveldens Emmy Awards og fikk mange blikk etter seg på den røde løperen. Den 36 år gamle «Foolish Games»-sangerinnen hadde på seg en stroppløs gallakjole fra Zuhair Murad, og var en av kveldens best kledde.

Lykkelig bursdagsbarn
«Glee»-stjernen Lea Michele var tydelig veldig glad for å være på Emmy Awards. Hun klarte nemlig ikke å tørke av seg sitt flotte hvite smil. Den mørkhårede skjønnheten poserte både stolt og ivrig i sin mørke kreasjon fra Oscar de la Renta og flotte statement-smykke fra Lorraine Schwartz.

Lea Michele fylte hele 24 år på samme dag som Emmy Awards, og hadde med seg sin kjæreste Theo Stockman som sin date.

Glamourdronningen
Nina Dobrev fra «The Vampire Diaries» gikk for en fabelaktig gallakjole fra Zuhair Murad. Hun viste tydelig frem at hun kan å mestre «Hollywood-glamouren». Den øverste delen av kjolen hadde mange flotte detaljer. Den bare skulderen gjorde Ninas antrekk så å si perfekt.

Leken og flott
Nok en vakker «Glee»-stjerne dukket opp på den røde løperen. Denne gang var der Naya Rivera i en fantastisk flott kreasjon fra Simin og pumps fra Jimmy Choo. Skjønnheten koste seg foran fotografene i sine vakre smykker fra Avakian og Le Vian.

Nayas stilige håroppsats deler oppmerksomheten med hennes flotte kjole. Dette var en fantastisk gjennomført Emmy Award-look.

Strålende stjerne
Emily Deschanel fra tv-serien «Bones» var nesten ugjenkjennelig i sin lilla gallakjole fra Max Azria. Detaljene på kjolen var utrolige og hennes sminke for kvelden fikk henne til å stråle. Det er umulig å ikke bli forelsket i hennes vakre smil og korte pannelugg.

Tv-stjernen hadde på seg flotte smykker fra Neil Lane.

Ikke så frustrert frue
Den alltid vakre Eva Longoria tok med seg ektemannen Tony Parker på Emmy Awards. Den slanke stjernen hadde på seg en sort kjole fra Robert Rodriguez. Detaljene på slepet og hennes rosa øredobber fikk antrekket til å gå fra anonymt til klassisk.

Romantisk rød
Den blåøyde skjønnheten fra «Glee», Jessalyn Gilsig kjørte på med en rød gallakjole fra Nicole Miller og pyntet seg opp med smykker fra Chopard. Til InStyle Magazine uttalte hun: «Hvis jeg hadde vært nødt til å kjøpe en kjole, så hadde det definitiv blitt denne. Jeg føler meg avslappet i den.»

Kveldens fiasko
Hva Stephanie Pratt tenkte da hun kledde på seg denne kjolen er et stort mysterium. Er dette antrekket virkelig noe man kler seg i for Emmy Awards? «The Hills»-stjernen ser alltid bra ut, men denne kreasjonen var ikke helt verdig for den røde løperen sammen med alle de andre gallakjolene. Bedre lykke neste gang!

Kilde: imdb.com, gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images, PR Photos

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Emmy Awards flotte kjoler / Del 2

  1. Jeg er litt sånn at skal du ha en kjole, så skal det være en kjole. Mine favoritter her er derfor Jewel og Eva Longoria. Nydelige kjoler.

  2. tror nok ikke Stephanie får en ny sjanse. hennes 15 minutter er nok over snart. når man skal på en emmy skal man kle seg glamourøse kjoler. en av mine favoritter i år var lea og evas.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul