Enda en sesong for «Glee»

Om du trodde du hadde sett det siste av «Glee»-gjengen, så tok du rimelig feil. The Hollywood Reporter har bekreftet denne store nyheten, og om du er fan, så er du helt sikkert veldig glad for denne nyheten.

Sesong tre avsluttet på en måte hvor alt lå åpent for at showet både kunne være ferdig, men at det også kunne bli nok en sesong, noe det også nå blir. Alle i «Glee»-gjengen har bekreftet at de skal bli med på nok en sesong, hvor skuespillerne da selvsagt vil dele opp innspillingen både ved McKinley High School i Ohio og New York, hvor tre av hovedpersonene vil studere videre.

Det er heller ikke blitt avgjort hvor mange sesonger fansen kan vente seg, da seriedirektøren ikke ønsker å røpe alt for mye.

“We’re literally just writing the first script now. We’re figuring out who’s doing what, who’s coming back. We haven’t figured it out, but I know what the stories are; I just don’t know how many episodes. We want to keep all our options open.”

Det gjenstår da altså bare for fansen å vente i spenning.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul