Eva og Tony skilles

Det siste døgnet har vi fått høre både at paret skal skilles og at dette bare er tull. Nå har omsider Eva Longoria selv uttalt seg om ryktet.

I følge Evas egen Twitter-konto, fortalte hun hele verden at hun skal skille seg fra ektemannen Tony Parker. De har vært sammen i 7 år og gift i 3, men rykter om utroskap har lenge vært mye omtalt i media.

– Det er med et meget tungt hjerte at Tony og jeg har bestemt oss for å skilles. Vi elsker hverandre veldig høyt og ønsker kun det beste for hverandre i fremtiden, innrømte Eva på Twitter.

I følge nyhetsbyrået AP, signerte hun skilsmissepapirene på onsdag, og i følge dokumentene kommer hun til å ta tilbake sitt opprinnelige navn, Eva Jacqueline Longoria.

Mannen var utro
I følge US Weekly har Tony i all hemmelighet sendt hundrevis av intime tekstmeldinger til en ukjent kvinne i snart ett år, og da Eva konfronterte ham, var han ærlig og fortalte sannheten. Eva ble knust. Hvordan en mann kan være utro mot en uimotståelig kvinne som Eva, er helt uforståelig, men hun fortjener bedre.

Femelle ønsker Eva masse god bedring i tiden fremover, og selv om hun sannsynlig ikke er ute etter en ny mann med det samme, så står nok tilbudene i kø for den 35 år gamle skjønnheten.Kilde: US Weekly
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Eva og Tony skilles

  1. Hvordan en mann kan være utro mot en uimotståelig kvinne som Eva, er helt uforståelig, men hun fortjener bedre.

    Syns den biten der var litt urpofft, men ellers veldig bra :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul