Får ikke nok av media

I musikkvideoene ser man tydelig at familien koser seg mens de mimer og danser i fine og varme omgivelser.

Kim Kardashian twitret at det er en familietradisjon å lage musikkvideoer, der de mimer til coversanger mens dem er på ferie. Nylig var Kardashian-Jenner familien på ferie i Den dominikanske republikk, og lagde musikkvideo til sangen Hypnotize av legendariske rapperen Biggie Smalls.

Stor familie
Det er lett å bli forvirret av den store familien, som stadig vekk er omtalt i mediene.
Familien består av moren, Kris Jenner(56), som tidligere var gift med advokaten Robert Kardashian. Paret skilte seg i 1991, og Robert døde av kreft i 2003. De fikk barna Kim(31), Khloe(27), Kourtney (33) og Rob Kardashian(25) sammen. Senere giftet Kris seg med OL-vinneren Bruce Jenner(62) i 1991 og de er fremdeles gift. Bruce Jenner har fire barn fra to ulike ekteskap fra før. En av Bruce sine sønner er berømte Brody Jenner(28), kjent fra Mtv-serien ”The Hills”. Kris og Bruce fikk senere døtrene Kylie(14) og Kendall Jenner(16).

Realityfamilien er som kjent fra Tv-serien ”Keeping up with the Kardashians”, der de har invitert kamera i deres hverdag og viser seerne et glimt av deres private liv.

Her kan du se musikkvideoene til realityfamilien:

Katy Perry- ET


Moulin Rouge-Lady Marmalade


The Notorious B.I.G-Hypnotize


Katy Perry-Fireworks

Skrevet av: Milan

Milan Botani er 24 år, er opprinnelig kurder, studerer journalistikk på Høgskolen i Oslo. Tilkallingsvikar hos Dagbladet og skriver saker for studentmagasinet Ergo, samtidig som hun også er utdannet motekonsulent. Du kan også følge henne på Instagram HER.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul