Får ikke være i fred fra fansen

Twilight-kjekkasen Taylor Lautner avslørte litt av hver da han var gjest hos Conan i mandagens episode.

For tiden er Taylor i Paris hvor han promoterer sin nye actionfilm, Abduction, sammen med sin ekskjæreste, og filmkollega Lily Collins. Til tross for bruddet, så de ut til å være gode venner på premieren i Paris. Før kjekkasen dro ut på Europaturne, var han gjest i talkshowprogrammet Conan, hvor han la ut om sine hysteriske fans og Twilight-kollegaer.

Han er bare 19 år gammel, men på grunn av sin rolle som «Jacob Black» i Twilightsagaen, så har stjernen blitt en av Hollywood mest ettertraktede ungkarer. På sitt Conanbesøk fortalte han at han blir omsvermet av fans uansett hvor han er, og at det å unngå fans virkelig krever mye kreativ tenking. En gang Taylor og hans Twilight-kollegaer ville dra på bowling, så de seg nød til å delta på bowling for eldre. Det var eneste måten de kunne få ha det gøy uten å ha hysteriske fans rundt seg.

Sjekk ut litt av intervjuet fra Taylors Conanbesøk nedenfor.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul