Faren ville at hun skulle bli nonne

AnnaLynne McCord fra Beverly Hills-serien 90210 innrømmer at hun ikke en gang fikk lov til å se på gutter av sin far, så lenge hun bodde hjemme.

Siden stjernen nå er vilt forelsket i sin Twilight-kjæreste, Kellan Lutz, ser det ikke ut som hennes far fikk viljen sin. – Min far ville at jeg skulle bli nonne. Han likte tanken på at jeg da ikke hadde fått gifte meg. Han forstod nok ikke hele konseptet, fortalte en smilende AnnaLynne til magasinet OK!.

Den vakre blondinen fortalte også noen morsomme detaljer rundt sitt første kyss. Det fant sted etter at hun hadde flyttet hjemmefra og tydeligvis var stjernen lei av å holde seg unna gutter. Hun nølte ikke med sjekketriksene. Hun spurte fyren rett ut om han ville kline, og selvfølgelig sa han ikke nei til AnnaLynne.

Skjønnheten har fått mer enn nok gutteerfaring med årene, men i tillegg er hun en dedikert arbeidskvinne. Hun begynte som modell allerede som 15 år, og hennes rolle som Naomi Clark i 90210 var hennes store gjennombrudd. AnnaLynne blir å se i hele tre filmer neste år, blant annet Gun med andre skuespillere som 50 Cent og Val Kilmer. Denne 23 år gamle skuespillerinnen har uten tvil en stor karriere foran seg.Kilde: OK! Magazine, imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul