Fargerik innspilling av «Gossip Girl»

Blake Lively og Leighton Meester ble kledd opp i sterke farger ved innspillingen av «Gossip Girl» i New York for et par dager siden.

«Gossip Girl» har over kort tid blitt en av de beste seriene hvor kvinner finner moteinspirasjon, og det med alvorlig god grunn. De første to episodene ble innspilt i Paris tidlig i juni, og da fikk vi se Leighton i en nydelig rød gallakjole av Oscar De La Renta. Vi har også fått sett andre kreasjoner på jentene fra blant annet Diane von Furstenberg og Pierre Hardy.

Etter at de nye bildene fra «Gossip Girl» settet ble lagt merke til, er det nå mer sikkert enn noen gang før – neste sesong kommer til å inneholde mer glamor og oppsiktsvekkende antrekk enn noen tidligere sesong! Det ser ut til at Leighton og Blake blir å se i alt fra den sofistikerte stilen til en litt mer avslappet og bohem-stil som blant annet Mary- Kate Olsen sverger til.

For bare noen dager siden ble Leighton observert i en knallgul kjole fra Nanette Lepore, og man ser med en gang at dette er en typisk, men samtidig fabelaktig «Blair»-kjole. Den ble stylet opp med en veske fra Nancy Gonzales i samme farge. Leighton hadde også på seg et fantastisk flott nøkkelsmykke som sannsynligvis kommer til å bli en stor hit til høsten.

Skjønne Blake Lively sitt antrekk ble litt mer «tonet ned» på grunn av hennes sorte (eller mørkeblå) shorts. Heldigvis matchet hun Leighton i gult med sin knallfargede topp. Noe annet som bar en sterk farge var Blake sin store blå veske. Den tar fokuset litt bort fra alt det gule, og gjør helhetsinntrykket perfekt.

Begge jentene var definitivt stylet opp i fantastiske antrekk denne gang. Hva blir det neste mon tro?

[cincopa 10717787]

Kilde: popsugar.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Fargerik innspilling av «Gossip Girl»

  1. ååh, vil ha nøkkelsmykket, men finner det ikke noe sted! Det samma med skoa til Blake Lively også.. Tar gjerne i mot tips hvor de kan bli kjøpt:)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul