Farvel til «The Hills»

Enden er kommet for MTV sin suksess-serie «The Hills». Både fortidens og nåtidens stjerner samlet seg for en avsluttende feiring på The Roosevelt Hotel i Hollywood i går.

Alle møtte opp på scenen samtidig som den siste episoden ble streamet på nettet, og det ble en stor feiring etterpå. Alle var i godt humør, men det var også tungt for de fleste. Kristen Cavallari kunne ikke tro at dette virkelig var farvell, og Audrina fortalte pressen at hun fortsatt ikke helt forstod at det var over.

Både erkefiendene Kristen og Lauren storkoste seg sammen på begivenheten. Absolutt alle skuespillerne så helt fantastiske ut i sine nydelige kjoler, men det var definitivt brunhårede Audrina som ble kveldens blikkfang i sin tettsittende neonrosa kjole.

«It’s bittersweet. It still hasn’t hit me. It’s gonna be hard. Everybody’s gonna have a new path and new beginnings.»

Og hva synes vi egentlig om den avsluttende scenen i «The Hills»? Prøver de å fortelle oss at alt var bare skuespill? Hva tror du?

[cincopa 10670005]
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Farvel til «The Hills»

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul