Fashion’s Night Out show i New York

Fashion’s Night Out skal den 10. september holdes for andre året på rad i New York, og med nesten tusen forskjellige samarbeidende designere, er dette dømt til å bli en suksess.

På moteshowet til det store arrangementet var det langt i fra bare noen få kjente fjes som dukket opp. Uansett om man er skuespiller, artist, designer eller modell – alle var nysgjerrige på hva Vogueredaktøren, Anna Wintour skulle annonsere for årets Fashion’s Night Out.

Det finnes nok ikke en eneste jente i Norge nå som ikke skulle ønske hun bodde i New York. Alle butikkene skal nemlig være åpne helt til kl. 23:00, og masse spennende skal foregå. Blant annet vil det selvfølgelig være oppmøte av designere, men på Barneys skal kvelden starte med en karaokekonkurranse holdt av Mary-Kate og Ashley Olsen, hvor de også skal være dommere.

Fashionistaene i New York bør gjøre seg klare for en kveld de ikke kommer til glemme på en stund.

Det var så klart også masse flotte kjoler å se på moteshowet til dette arrangamentet også. Blant annet Gossip Girl-kollegaene Leighton Meester og Blake Lively dukket opp i hver sin lekre kjole. Moteshowet hadde over 150 modeller på catwalken, og de viste frem i alt 171 motenyheter.

Leonardo Di Caprio’s vakre modellkjæreste, Bar Refaeli hadde på seg en lekker mørkegrønn minikjole. Modellen gikk også for midtskill, stritt hår, sotede øyne og beige pumps. Kveldens vakreste uten tvil. Hun så heller ikke ut til å bry seg noe særlig om at Leonardo’s eks, Gisele Bundchen var på catwalken. En så vakker kvinne som Bar har vel ingenting å frykte mot en annen supermodell.

Gossip Girl-stjernen Leighton Meester stod bak kveldens mest unike kjole. Hun så både rocka og elegant ut i sin blå kjole fra Versus, samt fargerike pumps fra Christian Louboutin. Å satse på utslått hår var et godt valg av Leighton. Det fikk kjolen til å ikke virke for vågal, og ga henne et snev av eleganse.

Flotte Blake Lively koste seg på showet sammen med sin kollega, Leighton Meester, og ble plassert på første rad sammen med selveste Vogueredaktøren Anna Wintour like før showet startet. Blake strålte i sin nydelige gule kjole fra Marchesa. Hun kler definitivt stroppløse kjoler hvor hun får vist frem mer enn kun sine lange ben. Gossip Girl-skjønnheten holdt seg trygg når det kom til hårfrisyren. En helt enkel hestehale var nemlig kveldens valg, men med lekre sko fra Christian Louboutin var ikke det noe å klage på.

Hellcats-blondinen, Ashley Tisdale dukket også opp på showet. Hun kom i en nydelig langermet grå kjole, og det var en fryd å se henne med mørkt hår igjen. Ashley gikk for sotede mørke øyne og sorte pumps for anledningen.

Både Vogue-redaktør, Anna Wintour og Designer, Diane von Furstenberg var selvfølgelig på moteshowet. Anna hadde på seg en flott, elegant kjole, mens Diane gikk for en miks mellom en glitrende, sort topp og et fargerikt skjørt.

Motefashionistaen, Olivia Palermo fra MTV-serien The City var så klart også en selvfølge på gjestelisten. Hun så ut som en prinsesse i sin knelange fargerike kjole. Dette var et uvanlig kjolevalg for Olivia, men hun så hundre prosent selvsikker ut, noe hennes lilla clutch fra Sondra Roberts og lekre pumps fikk fremhevet.Kilde: gossipcenter.com, justjared.buzznet.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Fashion’s Night Out show i New York

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul