Feiret siste sesong av «Frustrerte Fruer»

Den aller siste sesongen av suksesserien Frustrerte Fruer har tv-premiere i USA på søndag, og fruene klarte ikke å skjule følelsene sine på avslutningsfesten i går kveld.

Så å si alle fruene møtte opp på premiere/avslutningsfesten i Calif i går kveld. Selve festen ble holdt på settet til Wisteria Lane, noe blant annet Eva Longoria følte var helt riktig.

– «I can’t even think of anyone else filming on it. I might cry,” fortalte Eva til THR. Videre fortsatte hun «It means someone might be living in my house. And so I love that we had this party here tonight to kind of celebrate the beginning of the end.»

Felicity Huffman valgte å kjøre på med en silkekreasjon i dyreprint, mens Eva Longoria ankom i en sort Alberta Ferretti kjole. Marcia Cross valgte å gå for en mer maskulin stil med sort bukse og jakke. Flere bilder fra festen finnes i slutten av artikkelen.

I videoen nedenfor tar ABC et siste farvel med fruene i en oppsummerende trailer av sesongene. Du kan også se en teaser for siste sesong under denne videoen.

Bildekilde: getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul