Feiret Tacori sin nye diamantkolleksjon

Det amerikanske magasinet InStyle inviterte til fest for å feire den nye diamantkolleksjonen til Tacori.

Festen ble gjort om til rene sirkuset, med blant annet flammekastere, akrobater og slangemennesker. Det drøsset på med vakre stjerner på den røde løperen, alle veldig ivrige for å få med seg showet, samt å få vist frem deres nye lekre diamanter fra Tacori.

Maria Menounos kjørte på med en seilerinspirert stil i sin champagnefargerede silkekreaksjon. De tidligere The Hills-stjernene Lo Bosworth og Stephenie Pratt hadde kledd seg opp i veldig ulike antrekk for anledingen. Lo glitret i sin enkle, skimrende, sorte kjole, mens Stephenie gikk for en mer lagvis stil. Hennes sorte topp og marinegrønne skjørt ble stylet opp med et fantastisk flott midjebelte, samt negler og en stilig veske i rødt Skuldrene ble dekket til av en skimrende jakke.

De to best kledde for anledningen av brunettene Nikki Reed og Jessica Lowndes. Til tross for travle dager så de begge freshe og solbrune ut. Nikki i en kort ermet sort minikjole med flotte negledetaljer i sølv og gull. Hennes utslåtte hår og nøytrale sminke så perfekt ut på den 23 år gamle brunetten.

90210-stjernen Jessica Lowndes gikk for en stroppløs hvit minikjole med en vakker rosedetalj som virkelig fikk løftet kjolen betydelig. Med både øredobber, krystallpumps og clutch i gull var hun nok en gang festens vakreste.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul