Feiret WWD sitt 100 års jubileum

Rød løper favorittene Mary Kate og Ashley Olsen stjal showet ved Women’s Wear Daily sitt 100 års jubileum i går kveld i New York.

Begivenheten ble holdt på den luksuriøse restauranten Cipriani, og både talentfulle designere og kjendiser møtte opp for å feire WWD sitt store jubileum. Bortsett fra designertvillingene Mary Kate og Ashley Olsen, var også andre designere som Vera Wang og Diane von Furstenberg tilstede. Vogueredaktør Anna Wintour var også en selvfølge på den røde løperen, samt en drøss av stilsikre modeller, blant annet Iman, Petra Nemcova, Karen Elson og Veronica Webb.

Kveldens flotteste antrekk og vakreste smil stod modellen Petra Nemcova for. Hennes knallblå kjole stjal oppmerksomheten fra alle de andre store stjernene på den røde løperen. Den 55 år gamle supermodellen Iman skilte seg ut på grunn av sitt vakre utseendet, men hennes kjole var desverre, etter Femelles mening, kveldens mest anonyme. Der gjorde en annen modell, Veronica Webb det helt motsatte. Hun stod nemlig bak feiringens dypeste utrigning og kveldens best kledde, sammen med Petra Nemcova.

Diane von Furstenberg var som vanlig kledd i et veldig trygt antrekk, men fortsatt stilsikkert antrekk. Mary Kate og Ashley Olsen forholdte seg også ganske trygge i sine antrekksvalg for kvelden, med sorte plagg fra topp til tå og bølgete «strandhår». Den alltid vakre Vera Wang så ung og sprek ut i sin freshe frynsekjole, med både knelange sokker og et glitrende statement-smykke. Vera så langt i fra ut til å være over 60 år, men heller mer som en ung 40 åring.

De fleste på feiringen stilte opp i sorte antrekk, men Vogueredaktøren Anna Wintour spritet det opp med en leopardmønstret kjole, med et lekkert tynt midjebelte. Gossip Girl skjønnheten Jessica Szohr stilte i en helsort Juicy Couture jumpsuit på eventen og med sin signatursminke – smokey eyes og bustete løst hår. Den rødhårede supermodellen Karen Elson så ut som en visjon i sin røde Marc Jacobs gallakjole mot hennes vakre lyse hud.Kilder: imdb.com, gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul