«Fireflies» premiere i L.A

Julia Roberts og Hayden Panettiere storkoste seg på premieren av sin nye film Fireflies In The Garden» i går.

Den stjernespekkede dramafilmen, med blant annet Ryan Reynolds, sentrerer seg rundt historien om familien Taylor, og deres sorg etter at moren, hun som holdte familien sammen, dør. Filmen ble filmet inn i Texas og har premieren har ventet hele fire år. I et intervju med AccessHollywood uttalte Hayden Panettiere at hun har vokst veldig mye på de årene, både som person og som skuespiller/kjendis på den røde løperen. Hun har blitt vant til sin nye, suksessfylte livsstil. Alle de andre skuespillerine i filmen innrømte at de syntes det var helt fantastisk å skulle være med i en «Julia Roberts film».

På premieren i Los Angeles valgte Julia å ha på seg et sexy, sort antrekk, og stjal nesten all oppmerksomheten bort fra råflotte Hayden, som hadde på seg Jenny Packham for anledningen.

Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul