Flere kjoler fra MTV Movie Awards

Det var langt i fra bare Hollywoods største kjendiser som deltok på MTV Movie Awards i går kveld.

På prisutdelingen i Los Angeles i går kveld, raste det på med både store og mindre store kjendiser, og mange av de var faktisk bedre kledd enn Hollywoods mest celebre stjerner også. Blant annet Amber Lancaster og Aly Michalka.

«Pretty Little Liars» stjernen Ashley Benson så fantastisk ut i en stroppløs gullkjole fra Matthew Williamson. Hun valgte å ha håret løst, men kjørte på med veldig dramatisk sminkede øyne.

Aly Michalka så ut som en gudinne i en kremfarget gallakjole fra Ramy Brook. Med accessoarer i gull, lette sandaler og krøllete oppsatt hår, var hun en av kveldens flotteste på den røde løperen.

«The Vampire Diaries» skjønnheten Nina Dobrev strålte i en rød Georges Chakra kjole i går kveld. Selv om kjolen så fantastisk ut på stjernen, så ble hele looken ganske anonym både på grunn av kjedelig sminke og frisyre.

Hollywood’s nyeste stjerne Holland Roden, fikk nok mange til å måpe da hun ankom prisutdelingen i denne mørkstripede kjolen fra Jad Ghandour. Et modig og voksent valg av en fersk skuespiller på den røde løperen. Knallrøde lepper og gullpumps fullførte antrekket.

Reese Witherspoon fikk med seg prisen for «MTV’s Generation Award», og hadde stor grunn til å smile fra øre til øre. Hun hadde på seg en veldig enkel grønnmønstret minikjole fra Zac Posen, og valgte en like enkel frisyre. Kanskje ble helhetsinntrykket litt for anonymt.

«Gossip Girl» blondinen Katie Cassidy hadde på seg en romantisk heklet Catherine Malandrino kjole, og var nok en stjerne som gikk for accessoarer i bare gull.Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul