Flotte stjerner på Fashion Week

Både Sarah Jessica Parker og Alexa Chung utnytter tiden sin godt ved moteuken i London.

Sarah Jessica Parker møtte opp for vår/sommer visningen til Burberry Prorsum tidligere i dag, og koste seg på første rad sammen med blant annet Alexa Chung og Serena Williams. Sarah er selvfølgelig mest kjent for sin rolle som «Carrie Bradshaw» i Sex and The City, men ble også sett sammen med Hugh Grant i komedien Did You Hear About The Morgans tidligere i år.

Alexa Chung og Sarah Jessica Parker kom selvfølgelig begge to kledd i design av Burberry Prorsum. Alexa så fantastisk ut i sin lårkorte militærkjole, men det var uten tvil Sarah Jessica som stjal oppmerksomheten. I denne sesongens favorittfarger så hun både sofistikert og sexy ut på samme tid i sin gullbrune skinnjakke og brune kjole. En lyserosa veske, brune pumps, store diamantringer og gullsminkede øyne gjorde antrekket komplett.

I går viste Sarah sin store respekt for avdøde Alexander McQueen, sammen med Vogue-redaktøren Anna Wintour, Stella McCartney, Naomi Campbell og Kate Moss. På den store minnestunden hyllet de designeren, og stjernene var tydelig beveget av anledningen. – Han viste oss at alt var mulig, drømmer kunne bli virkelighet, uttalte Sarah på minnestunden.Kilde: gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul