«Footloose» er tilbake

Det er 27 år siden dansefilmen og klassikeren «Footloose» ble et verdensfenomen. Nå er nyinnspillingen av filmen ferdig.

Kevin Bacon og Lori Singer tok oss med storm i 1984, og har blitt en klassiker uten like. Det finnes vel ikke en danseglad gutt eller jente som ikke har sett denne spektakulære filmen. De som er hardbanka fans av «Footloose» bør ikke forvente å se Kevin Bacon i action igjen denne gang, men heller ta i mot en ny kommende stjerne, nemlig Kenny Wormald. Rollen som Ariel Moore var det 23 år gamle Julianne Hough som kapret til seg. Den mest kjente skuespilleren i denne filmen er uten tvil Dennis Quaid (The Day After Tomorrow, Legion).

Historien i filmen er så å si helt identisk til originalen, og det store spørsmålet alle lurer på er: Kommer den til overgå klassikeren fra 1984? Ta en titt på traileren nedenfor og fortell oss hva du tror.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul