Fremførte ny låt hos SNL

Superstjernen Rihanna stakk en tur innom Saturday Night Live på lørdag, og hun leverte selvfølgelig en fabelaktig opptreden.

Det var selveste Anne Hathaway som var showets vert for kvelden, og i løpet av hennes kveld som programleder fikk vi blant annet se henne etterligne sukkersøte Katie Holmes, noe det har blitt blandede meninger om i Hollywood. Se «sketchen» nederstt i artikkelen.

Rihanna har derimot fått strålende kritikk for sin fremførelse av sin låt «Diamonds» og sin splitter nye låt «Stay». Sistnevnte er laget i samarbeid emd Mikky Ekko. Begge disse to låtene er fra Rihannas kommende album, UNAPOLOGETIC. Andre musikksamarbeid som er på albumet er blant annet med Eminem (“Numb”), Kanye West (“Can’t Tell Me Nothing”) og selveste Chris Brown (“Nobodies Business”).

Se Rihannas opptreden på SNL nedenfor.Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul