Genesis Event i L.A

Eventen holdes for at kjendiser, entrepenører og andre innflytelsesrike mennesker kan donere kunstbokser til barn som er innlagt på sykehus.

Den andre årlige eventen ble holdt den 28. august i Los Angeles og kjendisene strømmet på for å vise sin støtte.

Rose McGowan er mest kjent for sin rolle som en av søstrene i hekseserien «Charmed», men hun har også spilt i en del filmer. Blant annet «Machete», «Death Proof» og «The Black Dahlia». I 2011 kommer filmene «Red Sonja» og «Conan» hvor hun endelig spiller hovedroller.

Rose hadde den mest oppsiktsvekkende kjolen for kvelden. Ikke fordi minikjolen var så spesiell, men på grunn av den sterke grønnnyansen. Hun er kjent for sine rosa lepper og denne kvelden var heller ikke et unntak. Rose så smashing ut!

Nicky Hilton skilte seg litt ut fra mengden ved å gå for både jakke og bukse i sort skinn. Hun så uten tvil godt ut, men det hadde passet mye bedre for anledningen om hun hadde pyntet seg litt mer elegant.

Amanda Righetti fra «The Mentalist» strålte i en sort kjole på førfesten til Emmy utdelingen i går, men kvelden før hadde hun på seg denne lekre brunrøde kreasjonen. Fargen minner veldig mye om Amandas egen hårfarge. Hun kledde denne elegante looken. Desverre ble Rosa McGowan og hennes kjole litt for like utseendemessig. Amandas fargevalg foretrekkes.

«90210»-stjernen Jessica Lowndes var også en av de som møtte opp på førfesten til Emmy utdelingen i går. Hun så fantastisk ut i sin røde cocktailkjole og høye hestehale.

På Genesis eventen gikk hun for et mer nøytralt antrekk i sort. Heldigvis hadde Jessica valgt å sprite opp den en-skuldrede kjolen med grønne øredobber. Ikke kveldens beste antrekk, men helt OK.Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Genesis Event i L.A

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul