Glamour for en god sak

Den årlige gallaen, Anniversary Carousel Of Hope tok plass i går i Beverly Hills, og kjendisene ankom i sine vakreste gallakjoler.

Gallaen holdes hvert år for å vise sin støtte til barn med diabetes gjennom Barbara Davis Senteret. I tillegg til å være en godhjertet begivenhet, er det også en stor kveld for glamour. De tre kvinnene som skilte seg mest ut i går kveld var uten tvil Paris Hilton, Halle Berry og Jennifer Lopez. Sistnevnte fremførte en imponerende sceneprestasjon sammen med sin ektemann, Marc Anthony på gallaen. Catwoman stjernen, Halle Berry tok med seg sin heite nye kjæreste, Olivier Martinez. De to møttes under innspillingen av deres nye film, thrilleren Dark Tide.

44 år gamle Halle brennende het rød silkekjole fra Yves Saint Lauren, og hun strålte som aldri før ved siden av sin kjekke kjæreste.

The Simple Life blondinen, Paris Hilton imponerte sterkt i sin sukkersøte gallakjole med langt slep. Definitivt et av hennes bedre antrekk. Hun stylet opp den rosa kjolen med accessoarer i sølv og utslått hår.

Jennifer Lopez hadde på seg kveldens mest oppsiktsvekkende kjole. Hun var kledd opp i en hvit kjole fra Chakra som minner veldig om en lykkelig brud. Med sko fra Christian Louboutin og smykker fra Neil Lane så hun fantastisk ut ved siden av sin ektemann, Marc Anthony.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Glamour for en god sak

  1. «Catwoman stjernen» Halle Berry? Catwoman ble tidenes flopp og hun angrer jo bittert på den rollen :( Hvorfor ikke heller fremheve henne for f eks Monster’s Ball, hvor hun som første afroamerikanske kvinne vant en Oscar? :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul