«Glee» Academy Event i Hollywood

Glee-gjengen samlet seg for å lage et forrykende show for sine fans.

Begivenheten foregikk på Music Box & Fonda Theatre i Hollywood den 27. juli. Produsentene bak suksesserien møtte selvfølgelig også opp sammen med de talentfulle skuespillerne. Sammen svarte de alle sammen på spørsmål fra publikum og fremførte noen av sangene fra første sesong.

Til manges misnøye møtte ikke seriens blonde skjønnhet, Dianna Agron opp på eventen. I følge det amerikanske Life & Style magasinet skal hun visstnok ha datet «Gossip Girl»-kjekkasen Sebastian Stan en god stund nå.

Femelle har tatt en nærmere titt på de lekre kjolene for anledningen, og denne gang er vi imponert over så å si alle sammen.


Lea Michele i sin gjennomsiktige beige kjole fra 2011 kolleksjonen til Reem Acra Resort. Kjolen har også helt nydelige gulldetaljer som gjør denne kjolen perfekt til Lea sin solbrune hud. Hun valgte også å gå for Casadei pumps i likedan farge som kjolen.


Naya Rivera spiller den vakre cheerleaderen i serien. Hun møtte opp på eventen i en fabelaktig hvit kjole med en bar skulder. Detaljene rundt hennes venstre arm gjorde antrekket unikt og ansiktet ble pent fremhevet av hennes vakre frisyre.

Heather Morris spiller den rare cheerleaderen i serien. Hun fremstår som å være helt i sin egen verden. Heldigvis gikk Heather ut av sin rolle og ankom Glee Academy eventen i en flott mørk, tettsittende kjole, samt et stilig midjebelte i sort. Hun hadde den mest minnerike hårfrisyren for anledningen, nemlig en veldig høy knytt hestehale. Smashing.


I serien spiller Jenna Ushkowitz den «ville» jenta som har sin helt egen unike stil og som liker å bruke masse farger. På den røde løperen var hun ikke fullt så vill som i serien, men hun skilte seg ut i sin lyseblå minikjole og matchende sminke. Løperen ble fylt opp av enten lyse eller mørke kjoler. Jenna sitt antrekk var et friskt pust.

Amber Riley ankom i en enestående Marilyn Monroe lignende kjole. Den luftige kjolen så utrolig godt ut på henne. Med krøllet hår og gullaccessoarer var hun uten tvil kveldens største diva!

Jayma Mayes og Jessalyn Gilsig er «rivaler» i serien. Jessalyn spiller kona til Will (Matthew Morrison) og Jayma spiller hans lærerkollega som er vilt forelsket i han.

Begge de vakre skuespillerinnene møtte opp i flotte, men samtidig også veldig like antrekk. De gikk begge for den litt mer sofistikerte og «voksne» stilen. Femelle foretrekker Jayma sin korte minikjole på grunn av de sorte stripene som gjorde antrekket litt mer unikt og spesielt.

Nedenfor kan du se enda flere bilder fra den røde løperen og showet.

[cincopa 10690001]

Kilde: gleetastic.com, zimbio.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “«Glee» Academy Event i Hollywood

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul