Glee-gjengen feiret sesong 2

Musikalserien Glee har raskt blitt en publikumsfavoritt, og det kun etter bare en sesong. I går kveld feiret stjernene fra serien at de var ferdige med sesong 2.

Både Lea Michele, Dianna Agron og Jayma Mays imponerte stort på den røde løperen i går da de feiret sin splitter nye sesong av Glee, samt DVD utgivelsen av sesong 1. Det var store smil på skuespillerne i går, og det med veldig god grunn. Serien har vunnet en Golden Globe og hele 4 Emmy priser.

Kjekkasene fra serien, Mark Salling, Cory Monteith og Matthew Morrison, samt resten av gjengen var selvfølgelig også tilstede på premieren.

Jayma Mays spiller den litt nevrotiske læreren, men søte læreren i serien, og på den røde løperen viser hun at hun ikke ligner noe på sin karakter. Det lyser selvtillitt av henne, og den grønne kjolen fra Tadashi Shoji Fall viser frem hennes flotte legger og lekre gullpumps fra Jimmy Choo.

Jenta med den beste og høyeste stemmen i serien, Lea Michele møtte opp i en vakker blå minikjole fra Erdem sin høstkolleksjon. Stjernen så både klassisk og voksen ut med sine positurer, men sminken ble muligens litt for tung sammen med denne kjolen.

Dianna Agron, mest kjent som gravide Quinn Fabray i serien, var uten tvil kveldens best kledde i sin gule kjole fra Carolina Herrera. Glee-stjernen har tydelig lagt sin store elsk på designeren. Hun møtte nemlig opp i herlige kjoler fra Carolina Herrera på både Breakthrough Awards og Emmy Awards. Det er ingen tvil om at Dianna er seriens største moteløve.

Både Jessalyn Gilsig og Heather Morris gikk for den lille sorte på premieren. Jessalyn hadde på seg en stroppløs, knelang kjole, mens Heather kledde seg opp i en litt kortere, langermet minikreasjon.

Vakre Naya Rivera kom kledd i en magisk kjole med forskjellige blånyanser. Den skilte seg virkelig ut på den røde løperen, og Naya var et av kveldens største blikkfang. Jenna Ushkowitz var kledd i sølv fra topp til tå. Med utslått hår og blå accessoarer poserte hun gladelig for fotografene. Desverre var det ikke noe mye smil å få fra den mørkhårede stjernen.

Flere bilder fra premieren av sesong 2 i L.A kan du se nedenfor.

[cincopa 10748174]

Kilde: gossipcenter.com, celebrityfashion.com, imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Glee-gjengen feiret sesong 2

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul