«Going the Distance» premiere i L.A

I går ble Los Angeles premieren av «Going the Distance» holdt, og turtelduene Drew Barrymore og Justin Long koste seg rundt all oppmerksomheten.

Den romantiske komedien har premiere den 22. oktober her i Norge. «Going the Distanse» handler om to mennesker som starter en sommerflørt. Ingen av dem tror det vil vare når de reiser hjem til hvert sitt, men kan det virkelig hende at de har funnet ekte kjærlighet? Dette høres ut som en romantisk klisjèfilm, men forhåpentligvis inneholder den det lille ekstra som ingen av de andre klisjèfilmene har.

Drew og Justin er ganske hemmelige rundt sitt kjærlige forhold, men har aldri sagt at de er kjærester. Ikke har de nektet på det motsatte heller. – Justin og jeg er et mysterium, røpte Drew til access Hollywood på den røde løperen. Skuespillerinnen har også uttalt seg om at det å være singel er herlig, men det hemmelighetsfulle «paret» ser mistenkelig forelsket ut.

Fra nygjerrighet til mote. Nedenfor kan du se mange av de vakre kjolene kjendisene valgte å kle seg i på den røde løperen i L.A.

Kvinnen hele kvelden fokuserte rundt, Drew Barrymore hadde på seg en lekker gallakjole fra Catherine Malandrino. Hennes kjolevalg for kvelden skilte seg virkelig ut, og med et flott belte fra Balmain og sko ftra YSL sørget hun for å bli anledningens vakreste. Bare skuldre passet Drew perfekt.

Christina Applegate fra den populære tv-serien «Samantha Who» har også en rolle i denne romantiske komedien. Hun møtte selvsagt opp for å promotere «Going the Distance» sammen med Justin og Drew. Christina valgte et mer fargerikt kjolevalg, og det passet henne utmerket. Hennes trange lilla kjole viste frem hennes nydelige lille babymage. Forrige måned annonserte stjernen og hennes forlovede at de venter barn. Christina så veldig fresh og lykkelig ut. Det som trekker litt ned med denne kjolen er at den er så tett rundt halsen. Christina skulle vist litt mer hud. Stropper hadde sett mye bedre ut på henne.

Den blonde stjernen fra den avsluttede MTV-serien «The Hills» viste seg også frem på den røde løperen i L.A. Stephenie Pratt gikk for den trygge lille sorte, og hadde også på seg både sko og accessoarer i samme farge. Heldigvis spritet hun opp sitt enkle antrekk med knallrøde negler. Det ser ut som hun har prøvd seg på en litt mer rocka stil, og hun feilet heller ikke hundre prosent. Hun så bra ut!

«Underworld»-stjernen Kate Beckinsale har vært på topp 10 listen over verdens mest vakre kvinner i over 10 år nå, og det av veldig god grunn. Den lekre brunetten blir bare penere og penere for hvert år. På premieren til «Going the Distance» strålte hun i en fabelaktig kjole fra Versace. Den fikk virkelig vist frem hennes solbrune legger. Kjolen fra Versace tar veldig mye oppmerksomhet, så det var et godt valg av Kate å gå for en enkel hestehale og sorte accessoarer.

Svenske Malin Åkerman har spilt i mange romantiske filmer som f. eks «27 Dresses» sammen med Katherine Heigl, «The Proposal» med Sandra Bullock og «The Heartbreak Kid» med Ben Stiller. Den 33 år gamle blondinen har en imponerende cv både når det kommer til film og når det kommer til mote. Denne gang gikk hun for en kort tubekjole fra J. Crew med forskjellige fargenyanser. Skjønnheten ser vakker ut i alt, og denne gang var inget unntak. Grå clutch og Aldo pumps fullførte kveldens antrekk.

Kilde: accesshollywood.com, gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul