Golden Globes vakre kjoler – Del 1

16. januar i år ble den storslagne prisutdelingen Golden Globe holdt for 68 gang, og det var langt i fra mangelvare av vakre kjoler.

Med store vinnere som The Social Network for beste film, Natalie Portman som beste skuespiller for Black Swan, og Glee som beste komieserie, så var det ikke til å stikke under en stol at gjestelisten for årets Golden Globe var veldig lang. Noen skilte seg utrolig mye mer ut enn andre, men det var en god blanding av vakre farger blant årets gallakjoler. I grønne, røde, blå, hvite og nydelige duse nyanser viste stjernene frem sine elegante designerkjoler.

Nedenfor kan du se første del av kjolekarakterene.

Kveldens prinsesser
Olivia Wilde og Lea Michele var de to som imponerte sterkeste på den røde løperen. Begge i veldig ulike kjoler, men på samme måte helt perfekt for anledningen.

Om det var noen som virkelig tok pusten fra fotografene på Golden Globe, så måtte det ha vært vakre Olivia Wilde. Med kveldens mest oppsiktsvekkende og fantastiske kjole, satte hun alle de andre stjernene i skyggen. House-stjernens sjokoladebrune, samt glitrende kjole fra Marchesa skulle nesten vunnet sin helt egen award.

Glee-stjernen Lea Michele kjørte på med en elegant, bølgete rosa kjole fra sin favorittdesigner Oscar de la Renta. Denne jenta kan virkelig å bære en så kraftig kjole, og det er ingen tvil om at det faktisk er Lea som bærer kjolen og ikke omvendt. Hennes bølgete frisyre var også et positivt valg for stjernen. Hun landet den romantiske stilen hundre prosent.

Karakterer: Olivia Wilde – 10, Lea Michele – 9Grønne fristelser

Mange forventet nok ikke at grønn skulle bli en populær farge på årets Golden Globe, men der viste store stjerner som Catherina Zeta Jones, Angelina Jolie og Mila Kunis at de tok feil. De tre var definitivt noen av kveldens vakreste blikkfang i sine smaragdgrønne gallakjoler.

Sammen med ektemannen sin Michael Douglas, strålte Catherina Zeta-Jones på søndagens prisutdeling. I sin bølgete, grønne gallakjole fra Monique Lhuillier var hun et ubeskrivelig vakkert syn.

Angelina Jolie hadde et veldig godt år for sin karriere i fjor med filmen Salt, og nå i år allerede med storfilmen The Tourist som nylig er kommet på kino. Søndagkveld viste hun frem hvorfor hun fortsatt er en av Hollywoods store yndlinger. Ikke bare var hennes gulvlange kjole fra Versace, men den var i tillegg dekket med utsøkte Swarovskikrystaller.

Enarmede kjoler var en stor hit ved årets Golden Globe. Black Swan skuespilleren Mila Kunis gikk for en forførende, tettsittende kjole med slep fra Vera Wang. Nok en gang mestret stjernen å se ut som en gudinne.

Karakter: Catherina Zeta-Jones – 7, Angelina Jolie – 8, Mila Kunis – 8

Dristig i sort
Nydelige Halle Berry vil bli å se i hele fem filmer i 2011, og ved årets Golden Globe tok hun også sjansen på å vise frem både lår og utrigning i sin sexy, lårtkorte kjole fra Nina Ricci. Selv om stjernen så både dristig og vakker ut, så hadde nok en litt mer tildekket kjole vært et mer passende valg for Halle.

Countryartisten Julianne Hough møtte opp på anledningen for første gang med sin kjæreste Ryan Seacrest, og smilte fra øre til øre i sin sorte Marchesakjole. Det store statementsmykket på kjolen ble litt for intenst desverre.

Christina Aguilera fortsatte å promotere sin nye Burlesque film med søndagens utvalgte kjole. Til tross for en vakker blondekjole fra Zuhair Murad, så ødelegger hennes platinablonde hår veldig mye for denne looken.

Karakter: Halle Berry – 6, Julianne Hough – 7, Christina Aguilera – 7

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul