Golden Globes vakre kjoler – Del 2

Golden Globe Award i år var en fargerik begivenhet. Femelle har satt karakter på stjernenes kjolevalg for anledningen.

I første del bedømte vi kjoler i grønn, sort, brun og rosa, og nå skal vi ta for oss prisutdelingens største trend, altså duse farger, samt også kjoler i sterkere farger.

Brennende heite i rødt og blått
Christina Henricks oste sex, som alltid i sin røde silkekjole fra Romona Keveza, mens Anne Hathaway gikk for et mer tildekket antrekk med sin helarmede gullkjole fra Armani Privé. Supermodellen Heidi Klum var vakker på den røde løperen, men så ut til å være forvirret med sitt antrekk. Hennes Marc Jacobs kjole var totalt feil for anledningen, og den fikk henne til å skille seg ut, men på helt feil måte. Katastrofe.

Karakter: Christina Henricks – 8, Anne Hathaway – 7, Heidi Klum – 2

Glee-skuespilleren Jenna Ushkowitz så ut til å virkelig ha prøvd å være elegant i sin blå gallakjole fra Rebecca Taylor. Den føltes alt for ung og skoleball-aktig ut. Hennes hår så derimot fantastisk ut. Råsexy January Jones gjorde som Christina Henricks og sørget for å ose sex på den røde løperen. Den lite diskre Versacekjolen fikk virkelig fremhevet det meste. Mandy Moore sin Monique Lhuillier kjole minte litt om Jenna Ushkowitz antrekk for kvelden, men var dog en smule mer voksen, samt at den også hadde flottere detaljer. Blå er definitivt hennes farge.

Karakter: Jenna Ushkowitz – 3, January Jones – 8, Mandy Moore – 5

Fagre klassikere
Prisutdelingens største hit blant kjolene var uten tvil duse fargenyanser. Det var mange kjoler som lignet på hverandre, men også noen som var unik og spesiell på hver sin måte.

En av Hollywoods vakreste kvinner, Megan Fox promoterte seg selv som Armanis ansikt utad med en sexy, lyserosa kjole fra Armani Privé. Jennifer Lopez kjørte på med en mer engleaktig stil i en fager hvit gallakjole fra Zuhair Murad. Hun så ut som en vakker brud fra topp til tå. Resident Evil-stjernen Milla Jovovich derimot satset på en gjennomført gallalook i sin utsøkte Armani Privé kjole.

Karakter: Megan Fox – 7, Jennifer Lopez – 8, Milla Jovovich – 9

Gossip Girl-skjønnheten Leighton Meester hadde på seg en helskjønn, nudefarget kjole fra Burberry Prorsum, og klarte å skille seg ut blant alle de andre som kjørte på med helt motsatt stil. Noen ganger kan litt anonymitet være perfekt. Carrie Underwood var dog en av de som ble litt for kjedelige igjen. Heldigvis hadde hun på seg en stilsikker gallakjole fra Badgley Mischka, og som alltid så hun helt nydelig ut. Scarlett Johansson kunne godt falt i samme fella i sin nøytrale blondekjole fra Elie Saab, men hennes antrekk var hakket mer dramatisk, samt også mye mer gjennomført.

Karakter: Leighton Meester – 8, Carrie Underwood – 6, Scarlett Johansson – 8

Emma Stone var en av de som overrasket mest ved søndagens Golden Globe. Hun var nesten ikke til å kjenne igjen i sin tettsittende, korallfargede gallakjole fra Calvin Klein. Hun minnet skummelt mye om en annen skuespillerinne, nemlig Kate Bosworth, og det er ment som et stort kompliment. Golden Globe vinner Natalie Portman viste for første gang frem en liten babymage på den røde løperen i sin forførende rosekjole fra Victor & Rolf. En annen skjønnhet som også tok pusten fra mange var Dianna Agron. Hun ankom den røde løperen i en beige chiffonkjole fra J. Mendel, og glamorfaktoren var definitivt tilstede.

Karakter: Emma Stone – 5, Natalie Portman – 8, Dianna Agron – 8

The Big Bang Theory-skuespiller Kaley Cuoco er kjent for sine motekatastrofer, og mange forventet nok enda en skivebom, men på søndag vise Kaley at hun kan være elegant hvis hun absolutt vil. Hun så for en gangs skyld helt fantastisk ut. Det samme gjorde også Sarah Hyland. I sin brune, perledekorerte gallakjole fra Max Azria var hun sukkersøt som alltid. Ghost Whisperer-stjernen Jennifer Love Hewitt imponerte desverre ikke like mye som de andre i sin lyseblå Romona Keveza kjole. Den fikk henne til å se bredere ut enn det hun faktisk er, og det er vel aldri et positivt kompliment.

Karakter: Kaley Cuoco – 7, Sarah Hyland – 8, Jennifer Love Hewitt – 6

Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Golden Globes vakre kjoler – Del 2

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul